UNIMEDIA este un site non-grata in re?eaua sociala Odnoklassniki.ru
www.unimedia.md – aceasta este adresa site-ului nostru de ?tiri, care este blocata pe re?eaua sociala odnoklassniki.ru. Astfel, niciun vizitator al acestei re?ele sociale nu mai poate plasa careva ?tiri de pe UNIMEDIA sau sa expedieze un mesaj, in care sa scrie unimedia.md.Informa?ia a fost expediata la redac?ie de catre mai mul?i vizitatori ai UNIMEDIA, care sunt ?i vizitatori ai acestei re?ele sociale. “Ini?ial nu puteam sa in?eleg de ce de pe grupurile de discu?ii dispareau automat toate ?tirile, care erau preluate de pe UNIMEDIA.Aveam senza?ia ca le ?terge cineva dintre moderatori. Ulterior, dupa cateva teste, am constatat ca ele dispar la acela?i interval de timp de pe odnoklassniki.ru. Cand am incercat sa expediez un mesaj in care am scris adresa site-ului UNIMEDIA, am fost anun?at ca mesajul meu con?ine cuvinte nepermise”, a declarat vizitatorul A.R.Amintim ca odnoklassniki.ru este cel mai vizitat site de internau?ii din Republica Moldova, iar grupurile anti-comuniste de pe acest site au intre 13 - 25 mii de membri.UPDATE: 10:26) In aten?ia vizitatorilor: Pute?i expedia link-urile de la ?tirile UNIMEDIA ?i pe odnloklassniki, daca ve?i folosi serviciile de scurtare a link-urilor, cum ar fi: bit.ly, tr.im, sp2.ro sau tinyurl.com.http://www.unimedia.md/index.php?mod=news&id=11810