Clona гайкуцa Razi de accesele tale prin care eu de?i ?i-am scris cu bun sim? in profilul cu fotografie feti?ei cu pisicu?a-n bra?e tu te-ai apucat a cenzura in ne?tire? ?tii ce ?i-am scris eu acolo la primul comentariu? Asta: "Frumos. Sa nu-mi zici ca e?ti chiar tu". Acesta a fost primul comentariu.
Maestro...da da!la racoare! :)))...
Maestro A?a-r merita pe buna dreptate. Chiar definitiv fiindca sim?ul masurii la ea e inexistent.
Maestro Ea rapid mi-a ras nick-ul Krafti care era full de stelu?e. Rapid a batut goarna prin tot forumul iar cultul Audi a aplecat urechea, m-a amenin?at ?i mi-a ?ters nick-ul acela. Vezi apoi bucurie pe capul clonei nostalgice piuli?a...
traianus...Da' unde-i racoare pe asa o arsita??? ;) 4 , Du-te...
Traianus 1. Nu, nu. Sunt locuri pentru racoare... Am ajuns la concluzia cum ca piuli?a e tot atat de buna pentru "laudat" precum Zinaida ?i alte asemenea ei...
Traiane? Asta ar fi in stare sa-ti tortureze copiii pana la utima suflare de ar fi procuroare. Nici nu-ti dai seama cata rautate are-n ea. Nu cadea in capcana ei.
Maestro...Traianus: "... Da' unde-i racoare pe asa o arsita???...
Maestro "
traianus...Da' unde-i racoare pe asa o arsita??? ;)...
la mine in beci!" - Buuuuun... Ai si vin in beci??? ;)
kraftwerk...3 Maestro Ea rapid mi-a ras nick-ul Krafti care era...
kraftwerk"Traiane? Asta ar fi in stare sa-ti tortureze copiii pana la utima suflare de ar fi procuroare." - Procuroare ca procuroare... da' tu iti dai seama ce ti-ar face daca i-ai cadea in mana ca pacient???:( Ti-ar da numai sedative... ;)))
Traianus 1. Ii lasam vinul ca sa compenseze lipsa de barba?i. :)))))))))) 2. E limpede... Probabil e ?i-n mana cu guvernul.?tii ca ?i pe la noi cei incomozi erau diagnostica?i aiurea, ori erau nenoroci?i de diverse medica?ii... toate la ordinului Unicului, ori al Securita?ii... :( Tare-mi pare ca ?i clona cu piuli?e face parte din sistem. doar a depus ?i juramantul pentru patrie. Oare ce grad o avea? :D Intreabo tu rogu-te sa-i vedem sinceritatea.
гайкуцa Pentru tine ma repet vis-a-vis de isteria ta de a cenzura toate comentariile mele din profilul tau cu fotografia feti?ei cu pisicu?a in bra?e ca primul meu comentariu a fost acesta: "Frumos. Sa nu-mi zici ca e?ti chiar tu." Am ?i print screen-ul acelui comentariu de inceput dupa care ?i-ai pierdut toal controlul prin a cenzura toate comentariile mele. Interesant; eu n-am ?tiut ca pot cenzura comenatariile din profilul cu fotografii. Cum ai facut "cinstita" clona гайкуцa???
kraftwerk...2 гайкуцa Pentru tine ma repet vis-a-vis de isteria...
Completare Acum nici nu mai pot insera nici un comentariu.
traianus...Mai, krafty, potoleste-te... Te rog eu frumos... ;)...
Traianus In cazul ei nu se mai poate. Crede-ma, am-ncercat toata ziua. Doar daca se vad rezultate din partea ei pozitive atunci, da. Eu sunt deschis-n continuare dar pana ce ea continua cu aceasta atitudine... nu cedez sub nici o forma. ?i mai am nenumarate picanterii; nu doar despre mine...
kraftwerk...13 Completare Acum nici nu mai pot insera nici un comentariu....
.2 Imi pare rau ca ti-o spun, dar te comporti ca un indragostit caruia ii sunt respinse avansurile... Comporta-te si tu ca un barbat adevarat: arata un pic de demnitate si nu arunca cu noroi intr-o femeie care te respinge... :(
traianus...15 .2 Imi pare rau ca ti-o spun, dar te comporti ca...
Traianus Fereasca Doamne, Doamne de o a?a sa-i zicem demeie... :D Stai lini?tit n-am nevoie e a?a ceva.
traianus...15 .2 Imi pare rau ca ti-o spun, dar te comporti ca...
Traianus Nu e vorba de respingere; e vorba de altceva dar n-am chef sa-mi stric buna dispozi?iune, ori s-o fac pe clona piuli?elor sa-?i piarda din nou controlul asupra realita?ii. :D ;)
Traianus ?i-a placut chestia piuli?ei clonatecu natura? Precum un evreu la Zidul Plangerii... :))))))))))))))))))))))
kraftwerk...Una tare a piuli?ei clona: 4459 гайкуцa 13 iunie, 16:15...
Mai, krafty, fa-ma si pe mine sa inteleg de ce ti s-a pus pata pe Gaika? Eu stiu un lucru: daca nu-mi face placere/nu vreau sa discut cu cineva il ignor si cu asta basta... pentru mine acea persoana nu mai exista! Atitudinea ta, in schimb, mi se pare diametral opusa... ????????????
traianus...Mai, krafty, fa-ma si pe mine sa inteleg de ce ti s-a...
Traianus Mai, o ignoram daca nu se baga peste mine cu rauta?i grohaite pe la spate in rusa ?i cu sugestii care de mai care aiurite. ?i eu ardeleanul n-am uitat manevrele ei prin care mi-a ras nick-ul Krafti full de stelu?e. Ea anca nu ne cunoa?te; noi in schimb din pacate cunoa?tem specia...
kraftwerk...18 Traianus Mai, o ignoram daca nu se baga peste mine...
kraftwerk"?i eu ardeleanul n-am uitat manevrele ei prin care mi-a ras nick-ul Krafti full de stelu?e." - Bine, mai... Fa-ti alt nick "Krafty" in loc de "Krafti" si-ti promit ca-ti dau eu toate stelutele mele... No, ii bine ase, ardelene??? ;)))
traianus...Da' krafty inca nu ... utut la el... Incearca krafty!!!...
Traianus dara?teptam de la piuli?aclonata acelea?i manevre prin care sa-mi recuperez nick-ul meu Krafti cu milioanele de stelu?e. ?tii ca noi avem un sim? dezvoltat al proprieta?ii ?i nu suportam ca altcineva sa se cace in apropiere, ori in curte. Asta piuli?a clonata ?i Audi nu le cunosc. ?i pe vremea lui Cea?ca-mparat multe chiar femei moa?e, ori chiar femei mocanci s-au opus coelctivizarii ?i-au facut ani grei de pu?carie. Mul?i au murit. la un moment dat din cauza spriritului puternic de aici nici nu se mai bagau peste mo?o ?i mocani astfel incat de prin 76 mul?i aveau pamanturile lor, animalele lor...
Pe langa asta a-ncercat in continuare sa ... uta ?i nick-ul kratwerk... A?a ca... cunosc specia...
A dus un loby puternic impotriva mea printre etnicii ru?i ??i romanofobii din acest forum.
Traianus ?i po?i sa-?i dai seama ca unuia precu Audi nu trebuie sa-i zici de 2 ori sa .. uta un roman; trebuie doar din priviri sa-i comunici ?i el purcede instant la ac?iuni antiromane?ti. ?tie piuli?a la cine sa se adreseze...
Traianus piuli?a clonatus romanofobe ar fac aproape orice sa disparem noi romanii din forum. Cite?te-i atnt cand ai timp toate comentariile, in special ale primului nick.
kraftwerk...24 Traianus dara?teptam de la piuli?aclonata acelea?i...
kraftwerk "24 Traianus "piuli?a clonatus romanofobe" - nu sunt convins de asta... "ar fac aproape orice sa disparem noi romanii din forum" - nu cred asa ceva...
Traianus Nu trebuie sa crezi. dar eu am ajuns sa cred. A manevrt la greu pentru ?tergerea nick-ului Krafti ?i a mai manevrat ?i pentru acesta. Ma repet a ales ?i oamenii pe masura (romanofobi carora nu trebuie sa le spui de multe ori)... Hai mai ca ?tiu foarte bine... In fine sa schimbam subiectul fiindca mi-e grea?a... de o anumita foita de oameni ce mai pot exista-n ziua de azi...
kraftwerk...28 Traianus Nu trebuie sa crezi. dar eu am ajuns sa...
In definitiv, tu ce vrei mai krafty? Vrei ca toti oameni sa gandeasca si sa simta ca tine??? :))) Renunta la asemenea idei fiindca vei avea enorm de suferit...
Da' ce dracu' cauti tu - care nu stii rusa - sa te bagi ca musca 'n cooru' calului intre rusofoni, intr-o discutie purtata in limba rusa??? :))))))))))
kraftwerk...Vezi vreo provocare pe undeva? e doar simsa... o fata-n...
kraftwerk "Vezi vreo provocare pe undeva?" - Nu vad nici o provocare... vad doar ca te-ai bagat nepoftit intr-o discutie purtata intr-o limba pe care nu o cunosti... Asta-i exact cum m-as amesteca eu in discutia dintre doi chinezi... ;)))
Ajung la concluzia ca voi deveni moldofob.... :D Precum strigau cei din noua dreapta: afara, afara cu ungurii din ?ara, voi striga poate ?i eu (nu vreu asta): afara, afara, cu moldovenii (R.M.) din ?ara... :D Glumesc acid Traiane.
traianus...35 kraftwerk "Vezi vreo provocare pe undeva?" - Nu...
Traianus O fi precu spui. Dare ele au dreptul sa se bage? Azi s-au bagat ?i au tot carcotit aiurea pe la spate-n rusa. Elel nu-?i vad buturuga din ochi?
kvynt...0 maaai , da voi duceti corespondenta ascunsa ... ;)))...
kvynt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pervsiuni; sex de la distan?a-virtual. :D :)))))))))))))))))))
toxic...Traianus: "... Asta-i exact cum m-as amesteca eu in...
traianus...35 kraftwerk "Vezi vreo provocare pe undeva?" - Nu...
Traianus Pai de n-a fost provocare... atunci de ce n-a aplicat vreo interdic?ie din regulament in care scrie ca n-ai vie sa te bagi-ntr-o discu?ie?? De ce a aplicat gre?it regulamentul? Asta se pare ca-i caracterizeaza pe o parte din R.M.... Rautatea. incultura...
toxic...kraftwerk: "... Ajung la concluzia ca voi deveni moldofob...
kraftwerk...36 Traianus Pai de n-a fost provocare... atunci de...
kraftwerk"Pai de n-a fost provocare... atunci de ce n-a aplicat vreo interdic?ie din regulament in care scrie ca n-ai vie sa te bagi-ntr-o discu?ie??" - Las-o jos ca macaie... :( Tu ai impresia ca eu is venit in Bucuresti cu pluta...??? ;)
traianus...37 kraftwerk"Glumesc acid Traiane." - Nu glumesti......
Traianus Nu aberez!!! :D Nu amplifica!!! ;) 2. :))))))))))))))))))) 3. Nu, nu... am sa trec la catolici ?i am sa ma dau cu Ekstein. :D :)))))))))))))))))))))))))))))
kvynt...40 • kraftwerk 2 arata si mie , cu asa ocazie ma inscriu...
вот это открытие! а до тебя никто и не догадывался))
))
da da!la racoare! :)))
la duel!
Ajung la concluzia ca voi deveni moldofob.... :D Precum strigau cei din noua dreapta: afara, afara cu ungurii din ?ara, voi striga poate ?i eu (nu vreu asta): afara, afara, cu moldovenii (R.M.) din ?ara... :D Glumesc acid Traiane.
dragoste)))
http://forum.md/Discuss.aspx?id=964024&page=86
Deja piuli?a i?i arata adevarata fa?a din nou...