457

Politia si securitatea fac proteste in locul cetatenilor, a organizatiilor si a partidelor?

Am vazut ieri in centrul chisinaului un sarlatan care se face ca protesteaza. am auzit mai multe cantece pe care le-a pus spre auditie si am ramas masca. daca arpune spre auditie publica piese muzicale din acest repertoriu, oricine dintre protestatrii liberi ar fi fost inchis la comisariatul de politie iar peste 2-3 zile ar fi iesit cu dosar administrativ sau penal, cu boxele sechstrate si cu ceva stres. cu siguranta doritorii de a difuza muzica de acest gen ar fi impiedicati de politie sa instaleze bozele, invocand o mie de pretexte.la acest miting insa nimeni nu impune restrictii. nici arborarea drapelului SUA nu este considerat de politie ca fiind o crima, asta e ceva nou. mai ales in contextul celor intamplate pe 7 aprilie in Chisinau.culme, acest individ pretinde ca ra reprezenta o organizatie pe care acum autoritatile o persecuta prin deschiderea dosarelor administrative si penale impotriva membrilor activi, iar in discutie cu cetatenii spune ca este dezamagit de partidul lui Ghimpu.sa-nteleg ca politia si securitatea s-au apucat de facut proteste in locul cetatenilor, a organizatiilor si a partidelor?
0