536

Informatia

Principalul razboi dus de comunisti este razboiul informational. Pe unde pierde, pe unde castiga. In mare parte comunistilor le reuseste campania de debilizare a pop'ulatiei localitatilor rurale.Sa analizam un pic de ce. Eu pot enumera cateva puncte1. Informatie este, dar nu ajunge la sate.2. Oamenii de la sate sunt tinuti in saracie ca sa nu le vina sa dee bani si pentru ceva informatie.3. Cine mai gandeste si singur, deseori suporta presiuni si amenintari. Si acest care gandeste nu stie ce sa faca, si cat de singur este el in gandirea libera.4. Daca sunt organizate ceva manifestatii socioculturale gen cenacluri, serate de creatii, expozitii, unde lumea mai poate veni si respira cu un pic de aer curat al intelectului si libertatii, pur si simplu demult au uitat ce e asta, fiindca demult nu au mai auzit de acestea, din simplu motiv ca informatia pana la ei nu ajunge.5. Noi insine ne-am lasat pe tanjala, am fugit care si incotro in strainatate mai departe comunisti si am lasat tara pe mana lor, sau pur si simplu am trecut in pasivitate, uitand de neamul nostru.O mica intrebare, celor de pe forum: muriti de foame? Eu cred ca nu. Chiar sunt de parere ca asa, cum e saracie in Moldova, majoritatea voastra traieste mai bine decat pe timpurile urss. Si asta e meritul vostru, nu al comunistilor.Spre ce aduc eu discutia. Majoritatea voastra are rude pe la tara, sau singur e de la tara. Ce ar fi sa abonam pe careva dintre rudele noastre de la sate la doua/trei ziare? Apropos, mai practica cineva abonarea la reviste? Multi din voi cred ca au uitat ce inseamna asta :)
0