Comunistii n-au pic de decenta si bun simt
Citind oficiosul moldova suverana am gasit acest articol din care reproduc un pasaj deoarece mi se pare incredibil ca se poate scrie astfel intr-un ziar ce se vrea de opinie.Autorul pare un satrap batran si obsedat, dar pe mine m-a revoltat in primul rand faptul ca aceasta pare opinia comunistilor despre tinerii RM . Ma intreb insa ce ar putea crede persoanele mai in varsta, de la tara, care citesc fituica respectiva, oameni decenti, crescuti in morala crestina, oare chiar pot aprecia asa ceva?"Boris Volosatii – un director doar cu numele? O dulce amica eleva lipsita de prejudecati de la Liceul „Gheorghe Asachi” (are 18 ani, asa ca nu va grabiti cu acuzele, perversilor!), intre doua susurari pline de tandrete, mi-a spus niste chestii tare dracoase despre directorul ei, vesnicul Boris Volosatii. Zice ingerasul meu ca acesta ar fi mai mult in vizita pe la acest liceu in ditamai sa calitatea de director, asta deoarece este ocupat pina peste cap cu firmele sau firma lui. Ca, cica, e si om de afaceri! Pe la scoala se spune ca vine extrem de interesat in perioada examenelor, a inmatricularilor. De ce, va las sa ghiciti, pentru ca eu stiu, deoarece am cotizat! Aceeasi gingasie zglobie mi-a marturisit ca elevii de la „Gheorghe Asachi” sunt in continuare in stare de asteptare spre a fi gata sa participe la viitoare mitinguri cind se va da semnalul. O fi adevarat?Cine-l sustine pe Boris Volosatii insurubat in eficientul si prosperul scaun de director de liceu? Urechean sau Filat? Te pomenesti ca Ghimpii si Chirtocii, desi nu cred suta la suta! Cel care va ghici cui a facut Volosatii campanie electorala pe la Stefan Voda ii voi oferi un premiu nesperat – daca-i parte barbateasca, ii fac cunostinta cu o matura eleva de 18 ani, daca-i parte femeiasca, ii prezint o prospatura de elev. Va asiguram ca sunt destui cei care ne-au marturisit ca Volosatii s-a implicat in campania electorala in calitate de activist. O fi adevarat?"