418

O solutie

Judecand la rece situatia din Republica Moldova (nu sunt acolo, deci nu sunt la cald), m-am gandit ca o solutie ar fi ca toti tinerii maltratati, impreuna cu parintii lor si cu toti nedreptatitii, sa mearga pe la ambasadele inaltelor curti europene de la Bucuresti si de peste ocean si sa ceara azil politic.Numai asa exista sansa sa ii induplecam si sa le aratam cat ne este de greu. Eu nu cred ca batausii de la Interne o sa faca arestari chiar in fata ambasadelor. Eu nu cred ca asta ii va lasa nepasatori pe ambasadori.Acum, astazi, asa cred ca e mai bine sa faca tinerii romani schingiuiti in beciurile voroniniste.Intr-un ceas bun, cu Dumnezeu inainte!Rog respectuos si cu incredere reprezentantii ONG-urilor si romanimea de peste Prut sa faca acest lucru.Judecand la rece situatia din Republica Moldova (nu sunt acolo, deci nu sunt la cald), m-am gandit ca o solutie ar fi ca toti tinerii maltratati, impreuna cu parintii lor si cu toti nedreptatitii, sa mearga pe la ambasadele inaltelor curti europene de la Bucuresti si de peste ocean si sa ceara azil politic.Numai asa exista sansa sa ii induplecam si sa le aratam cat ne este de greu. Eu nu cred ca batausii de la Interne o sa faca arestari chiar in fata ambasadelor. Eu nu cred ca asta ii va lasa nepasatori pe ambasadori.Acum, astazi, asa cred ca e mai bine sa faca tinerii romani schingiuiti in beciurile voroniniste.Intr-un ceas bun, cu Dumnezeu inainte!Rog respectuos si cu incredere reprezentantii ONG-urilor si romanimea de peste Prut sa faca acest lucru.Judecand la rece situatia din Republica Moldova (nu sunt acolo, deci nu sunt la cald), m-am gandit ca o solutie ar fi ca toti tinerii maltratati, impreuna cu parintii lor si cu toti nedreptatitii, sa mearga pe la ambasadele inaltelor curti europene de la Bucuresti si de peste ocean si sa ceara azil politic.Numai asa exista sansa sa ii induplecam si sa le aratam cat ne este de greu. Eu nu cred ca batausii de la Interne o sa faca arestari chiar in fata ambasadelor. Eu nu cred ca asta ii va lasa nepasatori pe ambasadori.Acum, astazi, asa cred ca e mai bine sa faca tinerii romani schingiuiti in beciurile voroniniste.Intr-un ceas bun, cu Dumnezeu inainte!Rog respectuos si cu incredere reprezentantii ONG-urilor si romanimea de peste Prut sa faca acest lucru.http://www.curaj.net/
0