Voronin a vandut Moldova rusilor
Salut toata lumea. Nu apartin nici unui partid politic dar am niste idei pe care vreau sa le transmit maselor. Rog ca sa traduca cineva acest mesaj in limba rusa. Numai impreuna putem invinge Tirania din RM.Pentru a sustine ideea ca Voronin a vandut Moldova rusilor, am sa aduc urmatoarele argumente:- In urma alegerilor moldovenii care sunt in Italia au votat 90% pentru partidul comunist, este clar o falsificare (de fapt ca si alegerile din Republica Moldova). Care este facuta cu scopul de a ne provoca pe toti la agresivitate, fiindca un partid care se mentine la guvernare de 8 ani nu poate comite constient asa greseli prostesti (puteau sa falsifice mai inteligent - fara urme).- Intalnirea lui Voronin cu presedintele Rusiei inainte de alegeri. Nu cred ca domnul Medvedev si-a facut timp sa vina in ospetie personal numai ca sa-l sustina pe Voronin in compania electorala (de mult nu am avut asa o onoare), luand in consideratie relatiile deseori tensionate, si problemele cu care se confrunta Rusia astazi.- O alta dovada este devastarea Parlamentului si a Presedintiei, stiu ca au fost oameni platiti de catre comunisti pentru a juca rolul de provocatori si pentru a indemna masele sa atace aceste cladiri. Politia la randul ei nu a opus rezistenta necesara si le-a permis sa distruga cladirile. Aceasta actiune il favorizeaza pe presedintele statului RM, sa arate ca Moldova este in stare de HAOS.In consecinta dupa toate falsificarile si provocarile sa introduca armata in tara, motivand ca este SITUATIE EXCEPTIONALA. Evident ca merge vorba de armata Rusiei, care deja si-a marit numarul de patru ori in Transnistria.Personal cred ca toate acestea sunt o replica, din partea rusilor, la crearea in Constanta a bazei militare Americane. Propun sa fim cat se poate de PASNICI si sa-i sustinem pe Liderii Opozitiei, care sunt adevaratii EROI AI TARII (daca cineva se indoieste sa incerce el sa faca macar jumatate din ce au facut ei).