Mda
Avem 3 partide democratice , anti comuniste - PL, PLDM , AMN .PL - pro unionist , pro european . cu o pozitie radicala in ceea ce priveste retragerea rusilor din transnistria si integrarea mai intii in NATO . Aici au spuso clar .am inteles . e real .sustin .PLDM - pro integrarea europeana , de nato ca bilet de integrare nimic nu se spune . flaguri nato pe la proteste nu prea vad . nam vazut deloc .se striga intruna '' iaca comunistii , iaca ei au saracit , eiii!!!! is de vina in toate ce vedem noi azi '' ... dar de guv . de unde vine si el , tace chitic . nu va pare prea cinic acest Filat ? asa-i stranie pozitia lor . nu-i prea inteleg unde duce trenul asta a lor in care vor sa ne suie .AMN - iarasi , cica pro UE , de nato nimic , le dai vreo intrebare despre retragerea din CSI , ei zic ca inca n-au discutat asa ceva . despre stationarea rusilor in transnistria , intrun fel , ii mai lasam , mai discutam .asa mi sa parut mie .asa-s de inchisi si neclari . da , ii vad parca mai mult cu rusii , dar totusi , no spun clar cu cine-s ei de fapt . tuman ...Eu votez PL .