fmh...Alex_md: "... De ce tace Ministerul de Externe a Romaniei...
dute mai in sula cu razboiul tau nuclear ! Aici e serios dar tii iti arde a glume!Sa spuna de ce se inalca dreptul la libera circulatie a cetatenilor!?
alex_md...fmh da-i in judecata .." Vine si timpul judecatii!Toate...
imagineaza-ti pentru un moment ca tu esti presedintele Romaniei. Si ai doua optiuni:
1. sa inaintezi o nota de protest guvernarii actuale a RM referitor la incalcarea dreptului la libera circulatie a cetatenilor romani. 2. sa-ti musti limba si sa scoti din maneca acest argument mai tarziu. De exemplu sa iesi la tribuna Parlamentului European si sa declari ca in RM se incalca drepturile omului.
Ce vei alege? Incearca sa analizezi situatia cu capul, nu cu inima. Pentru ca politicienii nu sunt oameni.
fmh...imagineaza-ti pentru un moment ca tu esti presedintele...
Statul Roman e in drept sasi protegeze cetatenii drepturile caror sunt lezate de guvernul comunist de aici de la noi!MAE trebuie si e dator sa faca o declaratie in aceasta privinta!
dragos ro...Alex_md: "De ce tace Ministerul de Externe a Romaniei,ambasada...
n-or sa zica nimic. Comunistii ar putea folosii in campania lor electorala reactia mai vehementa a Romaniei." - tactica defensifa e foarte paguboasa ! sa-l declare pe Voronen persoana non-grata !
fmh...taie-ti firul de telefon (ca sa nu poti chema ambulanta), apoi venele....
in kizdamati (este asha expresie in romana), cand ai de gand in pula me (sh asa expresie este in romana), sa inshetezi sa mananshi la cacat (sh asha expresie este in romana)?
...Am ajuns in Albita pe la 12.00 noaptea. Dupa verificarea...
. Ce vreau sa zic este ca si romanii nu's mai de treaba... Moldovenii intotdeauna imi cauta pricina sa ma intoarca inapoi... Ba ca nu le place acordul parintilor, ba ca de cel din partea mamei este tradus din alta limba, ba daca am carnetul de elev... Daca vad prostii ca am vreo 2 pagini de stampile de cand sunt in Ro, ce pula mea ma mai controleaza ca pe un negru? Iar romanii, se uita la moldoveni ca la caini.... Eu trec de obicei pe la Sculeni...
De ce tace Ministerul de Externe a Romaniei,ambasada Romaniei de la noi de ce nu face nici o declaratie???
Gata , ii pizdetsu , nu mai vine unirea ! )))