438

Politzia in uniforma a lipsit si astazi de la datorie

http://tinyurl.com/ckszf9 Am avut azi impresia ca politia a disparut ca organ de fortza din RM. Pe o raza de 2 km n-am observat nici macar un singur politist, de samantza. Au disparut pur si simplu cu totii, misterios. Probabil s-au suparat ca le acuzam la tot pasul statul lor mult iubit, ca ar fi unul poltienesc, si si-au dat cu totii demisia. Dar acum daca e sa fim seriosi, si la protestul de astazi au fost prezenti doar politisti in civil, intr-un numar mai mare decat protestatarii. Am mai remarcat tot felul de indivizi suspecti, adusi probabil de la casele de corectie, pentru provocari. Cred ca organizatorii protestului au fost inspirati cand au sistat manifestatia, pentru ca cel mai degraba am fi servit, fara voia noastra, drept pioni pe tabla de shah a puterii, in scenariile SIS si ale MAI-ului, devenite, se pare, filiale ale partidului de guvernamant. Mi-am manifestat si la protest nedumerirea ca politistii in uniforma lipsesc de la datorie, si nu-mi asigura protectia cuvenita, desi eu achit regulat taxele din care le este platit salariul. Numai ca in RM, nu e o noutate pentru nimeni, politia e in serviciul puterii, ale carei comenzi politice le executa, si nu al cetatzeanului contribuabil…
0