562

Mesaj scris de un politist pe forum! oi plea.

Chiar si printre noi politistii exista f.multi care doresc o politie care sa apere cetatenii, nu sa-i omoare. Cel care a tras in baiat este un incompetent si n-avea experienta. Nu trebuia sa foloseasca arma din dotare. Vreau si eu o ancheta corecta, desi sint criminalist nu au am fost admis la aceasta investigatie. Nu sint de-acord cu implicarea politiei in campania electorala pentru a face jocul comunistilor. Vreau sfirsitul regimului autoritar impus de comunisti. Si mai sint foarte multi altii ca mine. Imi asum si eu vina pe care o are politia. Dar foarte multi intr-adevar au frica caci avem responsabilitati fata de sotie si copii, cu ce o sa ne hranim familia? Sa plec si eu la munca peste hotare? Pune-te in situatia mea! Mie imi place criminalistica si doresc in continuare sa investighez crimele care se comit in capitala pentru a stopa fenomenul criminalitatii si coruptiei si nu cred ca as fi bun pentru altceva. Din pacate datorita dezastrului care exista astazi in politie foarte multi tineri pe care ii cunosc care au intr-adevar potential si perspective nu doresc sa se incadreze in structurile de forta din cauza situatiei cu politia pe care o avem astazi. Sper la schimbarea care va avea loc dupa alegeri si i-am sfatuit sa mai astepte putin pina pe 6 aprilie si daca Moldova va merge pe o cale intr-adevar democratica si europeana in care sa fie asigurata LEGEA SI DREPTATEA poate isi vor schimba parerea. Pentru a-i inlocui pe acei 'banditi'si 'badarani' care lucreaza astazi in politie ESTE NEVOIE DE VOI! Voi elevii, studentii de astazi sunteti aceea care trebuie sa vreti sa deveniti detectivi, criminalisti, politisti; sa fie o profesie care sa fie si pentru voi demna de respect si Voi studentii inteligenti care faceti dreptul, care sinteti absolventi ai institutiilor de invatamin superior din tara si de peste hotare si va intoarceti in tara trebuie sa tindeti sa va incadrati in structurile de forta, in politie, in securitate, sa deveniti politisti, ofiteri de informatii, anchetatori. De ce nu tindeti sa deveniti voi procurori, criminalisti etc.? Si atunci o sa-i inlocuiti pe acei 'porci' si 'magari' din politie. Mie mi-i rusine cu asa colegi din politie care-s folositi de comunisti, care se cred mai presus de lege! Voi sunteti acei care trebuie sa-i inlocuiti! Cine altul?De ce Ghenadie Brega si cu frate-tau si toti cunoscutii pe care-i aveti si cu prietenii prietenilor vostri nu tindeti sa deveniti voi anchetatori, detectivi, criminalisti, ofiteri de informatii? E o munca foarte interesanta. Cine altfel va face schimbarea in cadrul structurilor de forta? Cine va inlocui 'boii' si 'tontalaii' din politie? Cine daca nu voi? O rugaminte pentru Oleg Brega si Val Butnaru sa nu se lase intimidati caci n-au nici un drept sa va ceara ip-ul meu caci n-am chemat la violenta, extremism etc. Nu am frica din simplu motiv caci am incredere in voi, am incredere ca nu va veti lasa supusi presiunilor. In cazul in care totusi incearca sa va intimideze puteti sa puneti pe site un subiect in care descrieti exact 'modul in care MAI incearca sa puna miina pe ip-ul unui colaborator de politie care pledeaza pentre Dreptate si Lege. Atunci va aparea in presa si faptul ca un politist a fost dat afara de la lucru pentru ca doreste sa puna capat coruptiei si criminalitatii din cadrul structurilor de forta. In acest caz sint de-acord sa-mi pun in pericol cariera si locul de munca.Si inca odata repet: voi tinerii astia de pe forum daca intr-adevar va revoltati de modul cum stau lucrurile in politie, voi sunteti acei care TREBUIE sa deveniti: politisti, detectivi, anchetatori, procurori, ofiteri de informatii, imi pun speranta in voi: voi sunteti acei care veti face schimbarea in cadrul subdiviziunilor Ministerului de Interne, a Politiei, Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei, Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate, Centrului Pentru Combaterea Traficului de Persoane, Serviciului de Informatii si Securitate, a Procuraturii, structurilor de forta etc. Voi trebuie sa va angajati in aceste structuri! Numai asa va fi lege si dreptate in aceasta tara, va asteapta o cariera interesanta... elevii si studentii care citesc aceste rinduri daca pledati pentru dreptate si adevar, daca vreti sa fie lege in tara ori sinteti pasionati de criminalistica sa nu ezitati! Voi sinteti aceea care trebuie sa va asigurati ca 'boii' si 'magarii' nu vor fi admisi la Academia de Politie pentru ca voi sinteti mai buni ca ei si veti trece cu bine de examenele de admitere. Anume absolventii institutiilor de invatamint superior sunt acceptati la Institutul National de Informatii si Securitate. Informati-va, daca vreti va ofer informatii cum puteti sa tindeti ca voi sa deveniti ofiteri de informatii in cadrul SIS, sa deveniti procurori, politisti, detectivi.Voi reveni. http://www.jurnaltv.md/index.php?article=1713#page4semnat 38. Politist adevarat21 Martie, 18:03
0