Gata, am scapat de odnoklassniki.ru! Voi?
Scrisesem mai inainte un articol : “dependenta de media ruseasca chiar si pe internet?” unde vorbisem de slabiciunea virtuala a moldovenilor din ziua de azi : reteaua sociala online din Rusia-Odnoklassniki.ru. Incredibil, dar acest site ocupa locul I in topul site-urile accesate de cei din Moldova. Incheiasem acel articol cu fraza “folosesc si eu acest site si pierd destul timp pe el. “. Ei bine, am scapat de el! Mai exact ar fi sa spun ca a scapat el de mine. Au simtit probabil cei de la odnoklassniki ca i-am vorbit de rau la mine pe blog si s-au razbunat!Cu citeva zile in urma am fost avertizata printr-un mesaj ca contul meu va fi blocat pentru citeva zile din cauza ca as fi trimis mesaje spam(niciodata n-am facut asta, deaceea nu vad logica). Am asteptat o zi, doua…insa contul la fel ramine a fi inghetat. Cel mai straniu si amuzant e ca ceilalti ma vad online 24/24.“Atentie! Profilul dumneavoastra a fost temporar blocat pentru trimiterea spam-ului sau alte incalcari ale legilor utilizarii.”Nu cred ca va fi restabilit vreodata contul, exact asa au patit alti cunoscuti de-ai mei.;)De la inceput eram alarmata, tineam legatura prin interemediul acelui site cu toti prietenii din Moldova, cu fostii colegi de liceu si toti cunoscutii imprastiati prin lume. Acum insa m-am resemnat si-am inceput sa vad partea pozitiva.Nu este decit un site mediocru ce cistiga o groaza de bani de pe urma utilizatorilor. Plus la asta blocheaza conturi fara motive(s-a mai intimplat si altor cunoscuti de-ai mei si contul n-a putut fi restabilit). Majoritatea serviciilor sunt cu plata -doar sa-ti creezi cont iti trebuie 45 lei moldovenesti(eu mi l-am facut in vremurile bune pe cind era gratis ), apoi ca sa-ti maresti numarul pozelor incarcate trebuie sa mai platesti 45 lei, pentru a pune o nota de apreciere maxima pentru o poza-inca 45 lei ! Si totusi, pentru moldovenii nostri acesta nu e un impediment,iar numarul utilizatorilor din Moldova e in continua crestere!Au trecut citeva zile fara sa ma folosesc de acest site. Aparent nu-mi imaginam cum voi vorbi cu cei de acasa. Insa solutii sunt atitea-mai intii, messengerul, apoi exista facebook-ul, o retea sociala la fel de buna(poate mai buna chiar cu mult), cu mai multe posibilitati si, esential, cu servicii in totalitate gratis! Iata ca ma contrazic cu articolul de care va scrisesem la inceput. Nu sunt dependenta de media ruseasca. Voi ?!!!