534

India fabrica cola pe baza de urina de vaca

Pentru milioane de hindusi devotati din India, sucul pe baza de urina de vaca reprezinta cea mai buna bautura racoritoare. Noul produs va fi comercializat ca o alternativa sanatoasa pentru Cola sau Pepsi.Rashtriya Swayamsevak Sangh, principalul grup cultural hindus din India a dezvoltat o noua bautura numita Gau Jal sau apa de vaca. Noua bautura va fi comercializata ca o alternativa mai sanatoasa la ocidentalele Pepsi si Coca Cola, informeaza telegraph.co.uk. Hindusii idolatrizeaza vacile pentru produsele lor lactate, insa multi dintre ei consuma si urina sau excremente de origine bovina, prin intermediul diferitelor condimente sau bauturi. Astfel de excremente sunt considerate de hindusi extrem de sanatoase pentru organismul uman. In unele state indiene, urina si excrementele de origine bovina sunt vandute in magazinele alimentare alaturi de produse lactate obisnuite precum laptele sau iaurtul. De asemenea, companiile specializate in producerea alimentelor sanatoase folosesc astfel de ingrediente in fabricarea pastei de dinti sau a unor bauturi tonice. Indienii cred ca astfel de produse joaca un rol important in lupta impotriva cancerului sau a diabetului. De asemenea, hindusii cred ca urina de vaca are proprietati dezinfectante, iar in unele sate, gunoiul produs de vaci este utilizat ca pudra antiseptica. Acum, Rashtriya Swayamsevak Sangh a inventat o noua bautura pe baza de urina de vaca, pe care spera sa o comercializeze in masa pentru prorpietatile sale foarte sanatoase. ''Noi ne referim la gau ark (urina de vaca), cu termenii gau jal (apa de vaca), pentru ca are un imens potential in vindecarea unui numar variat de boli. Am dezvoltat o bautura usoara pe baza de gau jal si a fost deja trimisa la laborator pentru testare'', a spus directorul director Om Prakash.Asa ca jito, daca vrei sa fii dus pe sus, pleaca in India :)
0