820

O scrisoare de la Dana!!!!!

Facem apel la oamenii de buna credinta care ne pot ajuta financiar, in masura posibilitatilor, in acumularea sumei de 60 mii de euro, necesara pentru efectuarea unei interventii neurochirurgicale unicului nostru copil, Daniela, in virsta de 6 anisori. Fetita sufera de paralizie a ambelor miini si ambelor picioare. Daniela este mintal sanatoasa si foarte agera. Merge in gradinita pentru copii normali. In masura ce creste, se pronunta handicapul in capacitatea de miscare. Este enorm de dureros sa vezi propriul copil suferind si sa fii in imposibilitatea de a face ceva mai mult pentru sanatatea lui. Noi, parintii am facut totul ce ne-a fost in puteri pentru sanatatea ei. Am mers cu ea pe la cele mai prestigioase clinici si renumiti medici, urmind diverse tratamente. Am renuntat la multe pentru a putea beneficia de consultatii medicale si tratamente. Aceasta ne-a facut sa credem in minunea posibilitatii de ameliorare a sanatatii Danielei. La anul Daniela va trebui sa mearga la scoala. Medicii ne-au recomandat sa mergem la o clinica specializata din Germania, International Neuroscience Institute(Hannover) pentru o interventie chirurgicala, care ar putea sa-i reduca handicapul locomotor. Aceasta este o sansa unica pentru Daniela si o speranta pentru noi parintii. Insa, toate cheltuielile pe parcursul anilor pentru investigatii si tratamente la diverse clinici din tara si din strainatate ne lasa in imposibilitatea de a intruni conditiile financiare respective. Vom fi foarte recunoscatori celor care vor contribui ca Daniela sa beneficieze de aceasta sansa VA MULTUMIM ANTICIPAT !!!B.C. VictoriaBank S.A.Contul: Filiala Nr.12 ChisinauCod. VICBMD2X884Nr. cont(account)Euro, USD 22334122252Contul: Filiala Nr.12 ChisinauCod. VICBMD2X884Nr. cont(account)MDL 22335122251Telefon de contact: +373 69106136, Mariana Hamitchi
0