De ieri, in continuu imi vin mesaje goale. Cand le deschid nu e nici un mesaj. Am aflat ca mai sunt ?i al?i utilizatori cu aceea?i problema. Ce se intampla administratorilor de la Simpals??? I-a raspunde?i-mi!
...De ieri, in continuu imi vin mesaje goale. Cand le...
Este a 2 a oara cand mi se intampla: Am o atentionare ca am primit un mesaj, deschid casuta postala si constat ca mi-au fost sterse unele dintre ultimele mesaje atat primite cat si trimise. Care ar putea fi explicatia?
Simpalsienilor? N-a?i raspuns pana acum. De ce? Va depa?e?te problema? Nu sunte?i pregati?i pentru ce a-?i fost angaja?i? Nu va lasa SIS-ul sa raspunde?i. Nu va lasa ru?ii?
Nu pot intra in Forum.md; dupa ce scriu parola imi apare "Acces gre?it". I-am scris ?i ?afului de la Simpals pe icq (e on line) dar nu a raspuns. Am scris ?i e-mail; tot fara raspuns. De anu' trecut ?i pana acum, asta e a patra oara ca pa?esc a?a.
Dupa un minut am deschis mesajul ?i nu era nimic.
Am si io aceeasi problema...
Simpalsienilor? N-a?i raspuns pana acum. De ce? Va depa?e?te problema? Nu sunte?i pregati?i pentru ce a-?i fost angaja?i? Nu va lasa SIS-ul sa raspunde?i. Nu va lasa ru?ii?
Simpals e la cheremul comunistilor si fsb-i rusesc ... asa ca cei din Tara sa nu se mire....
ACCES GRE?IT-Raspunsul Voronian al Simpals-ului
Nu pot intra in Forum.md; dupa ce scriu parola imi apare "Acces gre?it". I-am scris ?i ?afului de la Simpals pe icq (e on line) dar nu a raspuns. Am scris ?i e-mail; tot fara raspuns. De anu' trecut ?i pana acum, asta e a patra oara ca pa?esc a?a.
бля да смени пароль бля