Rosca: primarul capitalei nu intruneste conditiile unui manager eficient
Vicepresedintele Parlamentului, Iurie Rosca, sustine ca primarul capitalei, Dorin Chirtoaca "nu a reusit sa intruneasca conditiile unui manager eficient", in calitatea sa de edil al municipiului Chisinau. "Pregatirea teoretica buna a primarului Chirtoaca nu are, in opinia mea, nimic comun cu lipsa capacitatilor administrative ale acestuia", a declarat pentru agentie Iurie Rosca. In context, liderul crestin-democrat a remarcat ca lui Dorin Chirtoaca ii lipsesc capacitatile de negocieri si de cooperare cu alte institutii. Potrivit vice-presedintelui Parlamentului, situatia actuala din municipiul Chisinau este rezultatul "implicarii administratiei publice locale in declaratii retorice sterile si contrapuneri de dragul efectului de imagine si a unor posibile efecte electorale".http://www.omg.md/Content.aspx?id=1010&lang=1Rosca:Deputatii Partidului Democrat promoveaza interesele personale in Parlament.Partidul Democrat acumuleaza capital financiar prin lobby direct a unor grupuri de afaceri, care sunt specializati pe comercializarea produselor farmaceutice, a declarat vicepresedintele Parlamentului, Iurie Rosca pentru OMEGA. Astfel, Iurie Rosca a comentat modificarile legislative propuse de PD la legea cu privire la activitatea farmaceutica si legea cu privire la medicamente.Potrivit lui Rosca, aceasta initiativa legislativa "este o tentativa de lobby direct al unor grupuri de afaceri, care sunt antrenate in comercializarea medicamentelor si pentru care unul din autorii acestora, Valentina Buliga, nu este straina". Liderul crestin-democrat a specificat ca subtextul acestor modificari este promovarea unor retele de farmacii si inchiderea altor institutii de acest gen. "Eu vad un singur scop al acestor modificari: se apropie alegerile si trebuie de rezolvat problemele financiare ale partidului, din care face parte Valentina Buliga", a accentuat Rosca. In context, vicepresedintele Legislativului a mentionat ca a adresat o scrisoare Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptie prin care a solicitat examinarea acestui proiect de lege si impactul implementarii propunerilor deputatului PD, Valentina Buliga, asupra activitatii unitatilor farmaceutice din tara.http://www.omg.md/Content.aspx?id=1017&lang=1
zato el suji ciotka.... din baklajka
imi amintesc de un topic in care se mai luase cineva de Chirtoaca...in perioada aia cu scandalul de la Directia de Sanatate.Lumea zicea ca Dorin e la Bucuresti,cauta sponsori.
insa, in Iasi circulau mass-urile pe mess, intre basrabeni, pe 28 noiembrie in sediul PD-L vine Dorin Chirtoaca sa discute cu tinerii basarabeni din Iasi!
Sa va mai spun si cu ce concluzii a iesit lumea de acolo?!
VOTATI PL!si atat!
Cine poate sa imi zica unde se poate de gasit filmul LUCEAFARUL, regizorul nu-l stiu!
http://www.unimedia.md/sys/img/news/8584.jpg
Persoane necunoscute au scris pe peretele redactiei ziarului Comunist: „Mai bine mort decat comunist”
Stimate Doamne si stimati Domni va rog sa publicati acest articol in ziarul dumneavoastra.
Cu multumiri va doresc succes in activitatea dumneavoastra.
Rusine !!! Basarabenilor cu cetatenie Romana.
V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.
Mircea Moise nascut Basarabean.
V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.