927

Viziunile poporului asupra situatiei create in tara!

Ieri seara am fost sa vizionez Chirita in Provincie la teatrul Eugene Ionescu cu o fata. Spectacolul m-a impresionat foarte mult. Am ramas cu dormitul in Chisinau la niste cunostinte cu prietena(apropo cine a fost atent la precedentele mesaje pai am iertato cu sacosa aceea)Azi dimineata cind ma duceam la gara am simtit un disconfort penibil, de parca cineva vrea sa te sugrume nu alta. Mi-am atirnat la sacou o panglica cu tricolorul nostru sfint ce o purtam de la 1 decembrie si am sa o port in continuare. Toti ce treceau pe drum se uitau indelung la mine si unii faceau niste fete crude, amare. La opriri toti rusofonii se uitau astfel ca iti parea ca te vreau mai mult mort decit viu. Chiar am avut o cioknire verbala cu un rusofon in magazin.Ce parere aveti de cazurile acestea, caci cu siguranta s-a intimplat si cu voi astfel de cazuri impatimiti ai PROunirii. Doamne fereste ca copii mei , generatiile ce ne vor psi pe urmele noastre vor avea aceeasi soarta ca noi. E strigator la cer ce se intimpla acum in RM.
0