Liderul crestin-democrat, Iurie Rosca este increzut in sansele PPCD la urmatoarele alegeri parlamentare. El sustine ca in viitorul parlament vor intra doar trei partide, inclusiv PPCD. Rosca a facut acest prognostic in cadrul unei intalniri cu tinerii de la Chisinau.- PPCD-ul va fi in parlament si nu va uitati la sondajele truncate de cei care doresc sa distorsioneze perceptia asupra politicului. Comunistii, crestin-democratii, poate AMN-ul, poate liberalii.Filat n-o sa intre in parlament, pariez pe o sticla de cognac, a declarat Iurie Rosca presedinte PPCD,vicepresedintele parlamentului.Iurie Rosca nu are pareri tocmai bune despre scena poltica moldoveneasca. Mai ales despre partidele extraparlamentare.- Opozitia ireconciliabila, cei cu care eu nu ma impac acum foarte bine.Daca un partid nu este reprezentat in parlament, el este un fel de proiect, declaratie de intentie, grup de atitudine, care face din cand in candconferinte de presa, a mentionat Iurie Rosca presedinte PPCD, vicepresedintele parlamentului.Liderul PPCD nu a neaga o posibila candidatura a sa la functia de presedinte.Reporter: - Daca deveniti presedinte, care va fi prima decizie a dvs.?Iurie Rosca: - Voi schimba secretara si soferul.Tinerii l-au intrebat pe Iurie Rosca daca unii lideri politici au dreptate cand spun postul de televiziune EuTV ii apartine.- Eu am observant ca au o simpatie speciala fata de mine, dar ma gandesc ca poate eu sunt simpatic.Nu-mi apartine, apartine lui Igor Boldureanu, care este proprietar, a specificat Iurie Rosca presedinte PPCD,vicepresedintele parlamentului.http://tv7.md/?page=news&id=14169&list=1&lang=ro