Ce seducem: Penisul sau Barbatul?
“As face orice numai ca sa ma bage in seama! As da orice numai sa-l am langa mine!” sughita jalnic fata si sloboade o lacrima cat boghita de chasselas dore.Planurile sentimentale de genul acesta sunt prea extreme ca sa fie debitate in urechile mamei, asa ca le aude deseori vreo colega sau prietena care ii baga repejor (din solidaritate feminina, fireste) un numar proaspat de Cosmo sub nasucul rosu de smarcaiala si-i indica cu grija paginile pe care trece o banda de litere salvatoare Cum seduci barbatul vietii tale in 25 de pasi!Si biata de ea, ajunge sa creada ca numarul de Cosmo e editat intr-un singur exemplar (ca si alte mii de naive salivand asupra articolului excluziv) si e de ajuns sa aplice pasii ca la carte si poate deja sa-si caute nanasi de cununie.Multi barbati dau dovada de fibra sensibila (incarnata in erectie) si apreciaza la justa valoare eforturil disperate de a purta mini jupa pe vant aspru si decolteu, pe cat de obraznic pe atat de …primitor ca o gazda de Craciun. Pai, si de ce nu? Trebuie sa fii chiar prost, cretin, imbecil, sau toate impreuna, ca sa nu te incalzesi la o flacara ce arde doar pentru tine. Gratuit.Iar cand se ajunge la trezirea in cearsafurile mototolite de orgasme (inca nu se stie ale cui ?), domnita afiseaza o mutrisoara de invingatoare. Si parca mai-mai sa ma bucur pentru ea caci a reusit, nu-i asa?! Numai ca eu nu sunt nici colega si nici prietena cu acea solidaritate feminina, pe care eu una o afisez cu mare grija sau deloc. Ridurile mele de pe fata (sper si pe creier) stiu sa prevada reactia unui barbat in aceste cazuri. 98 la suta, se intreaba cu spaima dimineata : Baaai, in ce… m-am bagat (cu bagatul nu numai la figurat).Deci, iaca ce sugestii am eu pentru o concluzie amara ca pelinul si mult mai putin sulfuroasa decat pasii promitatori din Cosmo.Fii atenta ce-ti doresti de la un barbat! Daca vreun organ anume, sa zicem stomacul, atunci invata sa gatesti gustos. Daca penisul, invata sa te dezbraci si sa te imbraci singurica cand ti-a da omul comanda.In caz ca … vrei sufletul unui barbat, atunci, nu fa NIMIC ca sa-l seduci. Auzi? Nimic.