1080

Naivitate pe BPR...

Naivitate pe BPR...Iata aceasta tema a fost creata pentru al sustine pe "dv", deoarece sunt multi naivi aici care ii sar deja in cap.Naivitatea ca si prostia e infinita.Exemple de naivitati in BPR:1. "Noi credem in tine Chirtoaca!"2. "Basarabia va fi un pamint Romanesc!"Fiecare naiv are nevoie de un lider.In RM (including BPR) sunt trei categorii (MAJORE) de naivitati carora le corespunde cite un lider:a) Voroninb) Filatc) ChirtoacaFiecare categorie de naivitate are ca fundament urmatoarele cuvinte cheie de baza:a) URSS, 3 capici, comsomol, comunism, colhozb and c) Limba romana=limba de stat, UNIREA, romanii popor latinSi acum despre conceptiile de baza ale naivilor din BPR (extrase):"La ce-ti trebuie cetatenie? Pentru ca sa te simti roman?""Statul roman stie precis ca moldovenii din RM sunt romani""Basescu o zis ca cei din RM is romani care si-au pierdut cetatenia""Eu in locul vostru as trimite lunar o petitie un exemplar la MAE si unul la presedentie.""Faceti cum au facut nemtii cand au daramat zidul Berlinului... adunati-va maine un milion de romani,""Nu stiu daca citeste blogul, dar daca se primesc la presedentie macar vreo 100 de scrisori pe luna, nu se poate sa nu fie luate in seama"and infinetely many of them...Si cea mai frumoasa naivitate:"fratele meu, cu sau fara pasaport romanesc, cu sau fara cetatenie romana, indiferent unde as locui pe fata pamantului, voi fi roman si voi ramane roman pana la sfarsitul zilelor mele"Oameni buni treziti-va!!!P.S.Pentru naivii din BPRhttp://tinyurl.com/5lbxgmGeneral Disclaimer:Prin extrasele mele nu am scopul sa insult nici un membru al BPR ci doar sa arat care e realitatea.
0