891

Student din RM, miliardar peste noapte!

Un student din Comrat a mostenit 950 de milioane de euro de la un unchi din Germania. Sergiu Sudev, un student la facultatea de jurnalism din or. Comrat, a obtinut de la unchiul sau din Germania, decedat recent, o mostenire de 950 de milioane de euro, transmite portalul international de stiri Sky News. Sergiu nu l-a vazut pe unchiul sau de 10 ani, dar se vede ca i-a creat acestuia “o impresie foarte buna la ultima lor intalnire”, mai precizeaza Russia Today. Sergiu abia stia de unchiul lui, care a emigrat anterior in Germania.Tanarul lucreaza la un post local de radio si cand a citit stirea in eter a avut senzatia ca este despre propria persoana. "Am citit-o si am crezut ca era vorba de mine. Apoi am primit un telefon de la reprezentantii legali ai unchiului meu", a declarat el, citat de Russia Today.Dupa ce a semnat documentele de mostenire si desi inca nu are acces la bani, Sergiu a fost asaltat de oamenii din localitate cu solicitari de a-i ajuta financiar.Potrivit Itar-Tass, suma de 950 de milioane de euro mostenita reprezinta actiuni bancare, depozite, imobile si bijuterii.Potrivit Russia Today, Sergiu va ramane sa lucreze si in perioada urmatoare la radio si isi scrie teza de licenta.unimedia.mdIakase ... voi ce'ati face cu ase bani?)PS: Condoleantele mele pt el!)
0