1202

Un student din Comrat a mostenit 950 de milioane de euro de la un unchi din Germania

Sergiu Sudev, un student la facultatea de jurnalism din or. Comrat, a obtinut de la unchiul sau din Germania, decedat recent, o mostenire de 950 de milioane de euro, transmite portalul international de stiri Sky News. Sergiu nu l-a vazut pe unchiul sau de 10 ani, dar se vede ca i-a creat acestuia “o impresie foarte buna la ultima lor intalnire”, mai precizeaza Russia Today. Sergiu abia stia de unchiul lui, care a emigrat anterior in Germania.Tanarul lucreaza la un post local de radio si cand a citit stirea in eter a avut senzatia ca este despre propria persoana. "Am citit-o si am crezut ca era vorba de mine. Apoi am primit un telefon de la reprezentantii legali ai unchiului meu", a declarat el, citat de Russia Today. Dupa ce a semnat documentele de mostenire si desi inca nu are acces la bani, Sergiu a fost asaltat de oamenii din localitate cu solicitari de a-i ajuta financiar.Potrivit Russia Today, Sergiu va ramane sa lucreze si in perioada urmatoare la radio si isi scrie teza de licenta.
0