818

Ultima ora! 10 persoane de la Procuratura municipala au blocat intrarea in directia sanatatii a primariei mun. Chisinau si vor s

(Breaking news) „In acest moment, 10 persoane de la Procuratura municipala au blocat intrarea in directia sanatatii a primariei mun. Chisinau si vor sa perchezitioneze oficiul meu”, a declarat pentru UNIMEDIA Mihai Moldovanu, seful directiei sanatatii din cadrul primariei mun. Chisinau. Potrivit acestuia, reprezentantii procuraturii au prezentat un mandat de perchezitie, fara a specifica care este motivul. „Acum sunt in teritoriu la munca. Ei umbla prin toate oficiile si cauta ceva. Nu stiu de cauta, dar au cerut toate ordinele emise pe parcursul anilor 2007 – 2008. Vor sa intre si in oficiul meu, dar acesta este inchis. Posibil sa cheme un serviciu de interventie pentru a sparge usa”, a mai precizat seful directiei sanatatii. UNIMEDIA va reveni in scurt timp cu noi informatii.UNIMEDIA precizeaza ca, anterior, Consiliul Municipal Chisinau a adoptat o decizie, prin care se anunta un concurs pentru suplinirea postului de sef al directiei sanatatii, desi acest post este ocupat.In acest sens, Mihai Moldovanu a declarat pentru UNIMEDIA ca este vorba "de inca o ilegalitate din sirul acelor ilegalitati comise in ultima perioada in cadrul Consiliului Municipal Chisinau".
0