839

Ne descarcam nervii...

De multe ori descarcam nervii pe prima persoana aparuta in calea noastra . Daca reusim sa ne descarcam nervii, sa dam afara furia, nu doar ca ne vom detensiona, dar vom fi si feriti de bolile cauzate de stres.Aici se pretinde a fi locul pentru rabufnirile de orgoliu, de violenta, de mandrie, etc.rabufniri nostalgice, instinctive, temperamentale, personale, isterice, antisociale, etc.rabufniri ale neputintei, ale subconstientului, etc.nemultumirile, frustrarile.Io incep cu rabufnirile unui consumator.Intr-o lume in care este atat de nasol sa fi consumator, prefer sa nu fiu. Iar atunci cand sunt, as prefera sa fiu unul avizat.Pot vedea de unde isi trage consumerismul seva. Oricat de cinic ar suna, interesul celorlalti in noi este dictat de ce posedam. In majoritatea cazurilor este vorba de partea materiala, statut. Fie ca ceilalti se identifica cu statutul tau, fie ca aspira la el. Si atunci normal, chiar intuitiv incercam sa posedam, sa cumparam si sa acumulam. De cele mai multe ori instinctiv, din pacate. Ca un viciu, mecanic, fara a gandi, pierzand sensul actiunilor noastre.Nu incerc sa dau lectii, poate de multe ori sunt o victima indoctrinata a acestui viciu si eu, la randul meu. Dar pot sa imi formez un punct de vedere si sa constientizez realitatile. Iar realitatea este sumbra.
0