890

Am doborat cenzura!

Sigur ca titlul articolului e mult prea optimist, totu?i miercurea trecuta am reu?it sa facem un mic pas spre democra?ie. Ascultand dolean?ele microbi?tilor din ?ara, care i?i doreau sa vada meciurile echipelor romane?ti din Uefa Champions League, am organizat alaturi de colegii din PLDM un protest in fa?a TV Moldova, unde le-am cerut celor de acolo obiectivitate in alegerea meciurilor care vor urma sa fie transmise la M1. De?i atunci cei din televiziunea publica au refuzat un dialog cu noi, imediat dupa protestul nostru au postat pe forum un regulament de selectare a meciurilor care vor urma sa fie televizate. Chiar daca microbi?tii trebuiau sa renun?e la 8 lei pt un sms prin care ar fi votat pentru meciul preferat, dreptatea a trimfat! Saptamana viitoare TV Moldova 1 va transmite in direct meciurile Fiorentina-Steaua ?i CFR Cluj-Chelesea Londra.?in sa inchei mul?umind tinerilor liberal-democra?i care au fost alaturi de to?i microbi?tii din ?ara, miercurea trecuta, impreuna reu?ind sa aducem pu?ina democra?ie in aceast teritoriu dintre Prut ?i Nistru!A fost inca un exemplu ca atunci cand suntem uni?i, ?tim ce vrem ?i o facem intr-un scop nobil, totul este posibil!De?teptare na?iune!
0