629

rusia a facut deja o ENORMA greseala in a invada Georgia ! O lectie pentru RM

Discurs rostit la o conferinta a tinerilor din RaMa“ ...rusia a intrat (invadat) teritoriul georgian acesta este o gafa imensa, deci nu mai este nici o misiune de pace. rusia a intrat in Osetia ca sa apere minoritatea rusa (2% dintre cei din Osetia de Sud) ceea ce este hilar - deci doar nu motiv nascocit) si sa mentina cica pacea intre osetini si georgieni, dar in Georgia ? sa mentina pacea care? intre cine ? ca sunt doar georgieni !Si apoi fazele cu impuscatul presei mi se par oribile, o lovitura grea de imagine sa impusti si sa fugaresti jurnalistii, mi se pare o enorm de mare greseala, toate presa mondiala sunt colegi de breasla si nu vor uita acesta umilinta niciodata!, apoi lovitura de imagine cu rusii care intrau in banci pentru a fura !!!rusii arunca in aer poduri, distrug infrastructura, explodeaza conducte de petrol, jefuiesc populatia…. EU NU INTELEG CE ESTE ATAT DE GREU DE INTELES !de ce sa tineti cu rusia ?ca sa va atace cand are chef ?ca sa va impuste cand are chef ?ca sa va jefuiasca cand are chef ?si in schimb, da rusia ceva bun RM? NU?preturile la gaze cresc (indiferent cine e la putere si cat de mult iati pupa in ….)rusia poate sa interzica oricand fara preaviz exporturile!SPUNETI-MI UN LUCRU BUN, REALMENTE IN UN BUN IN PLUS, CARE VI-L ADUCE RELATIA CU CSI ???A) veniturile din tarile UE:Lituania 19730$/cap locuitorLetonia 18103$/cap locuitorEstonia 15310$/cap locuitorRomania 12285$/cap locuitorB) veniturile din tarile CSI:Kazakhstan 10658$/cap locuitor *Turkmenistan 8900$/cap locuitor *Ucraina 8624$/cap locuitorAzerbaijan 6476$/cap locuitor *Armenia 4941$/cap locuitorGeorgia 4700$/cap locuitorRep.Moldova 2962$/cap locuitorUzbekistan 2283$/cap locuitorKyrgyzstan 2150$/cap locuitorTajikistan 1388$/cap locuitorCONCLUZIE:Rep.Moldova este foarte departe de tarile baltice care au intrat in UE !,deci populatia Rep.Moldova a ales sa ramana saraca, foarte saraca!,cand votati ar trebui sa va puneti o mare intrebare si anume:UNDE ESTE REP. MOLDOVA DATORITA A CELOR 15 ANI DE PRO-RUSIA ?1. este Rep.Moldova relativ la venituri pe cap de locuitor la fel ca tarile baltice (Letonia, Lituania, Estonia) ? Nu !E foarte departe de tarile baltice !2. este Rep.Moldova relativ la veniturile pe cap de locuitor la fel ca tarile din Caucaz (Georgia, Armenia, Azerbaidjan) ? Nu!E foarte departe de tarile din Caucaz !3. atunci unde este locul Rep. Moldova dupa ani de zile de politica pro-rusa ?????in rand cu tarile din Asia centrala (ex-sovietice) Uzbekistan, Kyrgyzstan , Tadjikistan !Locul Rep.Moldova pro-rusia nu este in UE, nici macar in Europa de Est ! nici macar in Caucaz !Locul Rep.Moldova este in Asia centrala! sau mai degraba in Africa Centrala…”
0