Real banc din viata!
Aici plasam ceva ce sa intimplat cu noi ... Am spus odata un banc unei fete pe ICQ...Mr.Criticuss (12:56 AM) : Mai inscrut trimit in cosmos pe Belca si Strela. Si dupa ce ajung acolo:- Belca!- Hau!- Dute si fa ceea ceea ceea!- Hau hau hau hau - Strelca!- Hau!- Dute si da drmul la oxigen bla bla bla-Gheorghe!-Hau!- Si hau in pizda mati! Da mincare la ciini si nu umbla la priboare!( nr. ICQ ) (12:57 AM) : mai este sau gata?( nr. ICQ ) (12:57 AM) : treb sa rid?Mr.Criticuss (12:57 AM) : gata :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD( nr. ICQ ) (12:57 AM) : :-DDDD( nr. ICQ ) (12:58 AM) : iac .. eu rid chiar( nr. ICQ ) (12:58 AM) : da nu l-am inteles ....Mr.Criticuss (12:58 AM) : :-D cisteste inca odata :-D( nr. ICQ ) (12:58 AM) : totusi niste oameni .. si inseamna priboare ??Mr.Criticuss (12:59 AM) : tu nu stii de Belca si Strelca ?!!!!!!!!( nr. ICQ ) (12:59 AM) : stiu . au zburat in cosmosMr.Criticuss (01:00 AM) : pai acestea is ciini :-DDDDDDDDd( nr. ICQ ) (01:00 AM) : si-i cu tine?Mr.Criticuss (01:00 AM) : da asela era om :-D( nr. ICQ ) (01:00 AM) : stiu ca-s ciiniMr.Criticuss (01:00 AM) : ea mai citeste odata poate ai sa intelegi :-D( nr. ICQ ) (01:00 AM) : au fost trimisi in cosmosMr.Criticuss (01:00 AM) : caroci :-D( nr. ICQ ) (01:00 AM) : blin ma crezi proasta ..??( nr. ICQ ) (01:00 AM) : stiu eu cine e belca si strelca dar ghiorghe ce cata acolo?Sub masa …………