643

FF extension add-on

Problema pentru cei care au facut AddOn-uri de tip extensie la FF. Am downloadat o aplicatia HTML/JavaScript de pe internet, si o prefac extensie pentru FireFox. Asta este o aplicatie pentru jucatori de sah, vizualizare PGN si FEN. Deja m-am chinuit suficient pana am transformat din HTML in XML/XHTML, dar a aparut o problema.Deci, am facut un .xul unde in JavaScript exista adresari gen document.images[...]In documentul HTML original ele merg, dar in XUL cu HTML in nu merg. Veau asa o sugestie. Ma intereseaza in special solutiile cum sa fac ca document.images sa mearga decat solutii sa inlocuiesc document.images cu alt tip de logica. Sau daca nu e posibil de facut sa mearga, atunci de inlocuit cu ceva cat mai aproape de logica utilizata deja, de exemplu variable.array[incepe frecus].Aplicatia se afla aici:http://www.lutanho.net/pgn/pgnviewer.htmlM-am apucat de partea care se numeste miniboard (miniboard.html, imaginile in mini18). Functia care face probleme se numeste SetBoardClicked() si se afla in pgnviewer.js. Din cauza ca ea nu se executa variabila BoardClicked in XUL functiile BoardClickMove/BoardClick intra in recursie indirecta infinita.
0