Nu pot sa tac!!!
Iata am intrat in tema data, ca imi sunt interesante mai multe opinii. E si normal - parerea mea ca societatea noastra are necesitate de mintea limpeda si libera in rezolvarea sarcinelor existente. Doar ceia ce am citit ma introdus in.... Citata:VACUTZA: "Cu totii vedem realitatea din strada. Aici la noi in Basarabia se vorbeste ruseste la tot pasul. Si asta deoarece noi, romanii basarabeni nu stim sa ne impunem limba. Ni s-a spalat creierii ani la rand ca limba noastra romana vezi doamne, e una inculta. Dati sa aratam cine-i stapin in casa. Afara la ocupanti!" //0, Ce inseamna "aici la voi"? Unde asta? Doar ce sa facem cu reprezentanti de zeci de etnii din Moldova? Care traiesc in acest pamint de secoli intregi si au toate drepturile la dinsa. E o prostie! Poporul moldovenesc nu se tinde spre un stat sovinist! Vacuta, dumneata vorbesti mult de Europa, valoriile democratiei, drepturile omului etc. Doar ce e in realitate??? Ce propui oamenilor? Razboi, fascizmul? Incalcarea grava a drepturilor de baza a oamenilor din societate?Vacuta, realitate consta in faptul ca anune dumneata te ocupi cu "spalarea creierilor"! Ceia cu ce te ocupi e o chestie periculoasa. Opreste-te si cauta o solusia civilizata pentru problemele existente!