821

Tatuka in da mix =)

Iata cel mai modloffan din toti moldofenii!Icoana poporului, sfintul Mitropoliei MOldofnesti, salvatorul saracilor si spaima hotilor =))In data de 30 mai, Voronin, liderul oficial al comunistilor de la Chisinau si seful de stat moldav, a avut o “prestanta” deosebita, asa cum ne-a obisnuit deja, in cadrul emisiunii cu semi-moderatori de la postul al carui nume nu vreau sa-l dau. “Imparatul rosu” nu a pierdut ocazia (creata de el insusi, desigur) de a se aventura in declaratii care mai de care mai spectaculoasa, in propriul sau stil militiano-bolsevic.Am incercat sa transcriu unele dintre perlele din discutia-monolog ascultata pe blog-ul lui Ion Marandici.Sper ca textul de mai jos sa fie mai usor de citit, decat de transcris…- Noi in afari di texti, comunicam (cu UE).- Pintru a ave o pozitii radicali, ii (UE) trebu si si coordonezi cu tati 27 di tari.- Noi am deschis,eu am deschis pintru mini si alti masuri si alti problemi.- Am formulat 4 pozitii care trebuie di executat la noi in tari, obligatoriu si urgent.- La noi si cauti mereu nod in papuri, sini cu sini si si o discutat.- Trebu si hotaram aseli 4 libertat europeni, si atunsi tat va fi normal.- Moderatorul: o bucati di libertati li se da si jurnalistilor. Dar noi stim si fel de natie sintem noi. Unii bazie cu camerele, altii dau intrebari… Oare n-o sa va-ncurcam?.. Sau numai pe sei cuminti o sa-i prinit?- Deschidem un sait special intarnatului, numadecat pintru a transmiti intrevederile cu Comisia Europeani. – In direct? – Nu, nu in direct, ca nu ii chiar asa di important. ?inu cred ca voi nou ni incurcat, din contra, voi nou ni trebuit, nu sintet chiar asa di rai… – Suntem un rau necesar… – Suntet ca pastila sei amari, dar necesari!- Trebu ca cetatanii sa se intrebe ce poate sa faca ei pintru Europa, nu si trebu sa faci Europa pintru ei.- Noi nu putem si fim nis incolo nis incoasi. Trebu categoric sini apreciem, sinoi ne-am apreciat in iulie 2005.- Nu si excludi ca le voi da distinctii si unora din opozitii, pentru ca si-n opozitii sunt oameni constructivi, cu cari si poati di lucrat, dar nu di-asiia care umbla cu huiuri di-anoastri, cum imbla moldovenii.- Noi nu trebu si ni dezisim di piata CSI.- (Despre politia rutiera) Ap de aseea noi sa n-am redus politia cu 100%, dar numa cu 50%, ca sint si lucratori buni.- Relatiili dintri noi si Rusia is normali, buni chiar as zisi.- Nu iesi la tv cu baitalul ista in fati, pintru ca ii o vinit sa-s hotarasci problemoili lor, ni vind apa Dorna, pi urmi si ni spuni ci noi ii urmarim… Gheaghea, asta, chiochea sau cum il cheama – nepotu, fac si stiu, nu si trebu.- (Despre politisti) Eu am fost in scura lor, trebu si fiu samoubiiti ca si nu-ni dau sama ci in raioani au votat mai mult di jiumati din oameni. Noi nu a si ni explicam in dragosti la tati lumea.- Oamenii is revoltat pintru si si fasi-n Chisinau, adicipintru cinu sifasi nici.- (Despre Opozitia din Primarie) Astia parci parci rezisti, nu ca Urecheanu, lasi-i si-s faci treaba.- Cetatenii ar trebui si si radisi si si si folosasci di dreptul de a renunta la primar.- S-o luat o hotariri in Duma di stat in cari si spunea clar ci Transnistria trebu si fii parti a RM.- Copchiii istia care vor si devini politicieni pisti noapti…- Din partea noastri relatiili cu Romania pot fi foarte buni si asa si trebu si fii.- Doamni fereste daci ajung din aistia ca Dorin Chirtoaci la conducerea tarii!- Tati tara se uita la gheaghi si la nepot si fac ii…- Moderatorul: Painea-i o marfa strategica.- Aista care planji ca-i sarac, cum il cheami? A, Roscovan… of Doamne! Cateodata ti-i rusini sa vorghesti dispri dansii. Dap daci iaca, nis sovisti n-au…Moderatorii s-au lingusit pana la culmea injosirii, completandu-i discursul presedintelui.Cititi articolul integral pe blogul lui Tudor Cojocaru
0