Laguna II + && -
Buna, asi vrea sa aflu parerea voastra despre laguna 2.Acuma sunt in cautarea unei masini care ar combina :1. siguranta2. sa fie incapatoare (familiala), sunt insurat si am copil mic3. consum redus4. sa fie dotata la maxim posibil5. nu mai veche de 6 ani6. si desigur la un pret ma mic7. sa fie comod de o utilizat in orash cit si pe drumuri lungiDin cit am studiat piata cel mai tare mi-ar conveni Laguna II, si anume:1. are la euro NCAP - 5* si are cel putin 6 airbag-uri(29 March 2001: The new Renault Laguna II has become the first car to achieve a five-star result in Europe’s leading independent crash tests - Euro NCAP. To achieve the fifth star a car has to perform exceptionally well in both the front and side impact tests as well as in Euro NCAP’s new head protection or ‘pole’ test)2. este destul de mare si confortabila3. motorul care ma intereseaza este de 1,9 diesel de 120 Cp cu cutia de 6+1 trepte, este destul de puternic si econom.4. majoritate sunt dotate la maxim: ABS,ESP, senzori de ploaie si parcare, jiamuri actionate electric, clima, computer de bord, xenon ......5. asi vrea o masina din 2002 in sus6. si in romania, unde eu sunt, laguna II is cam jur de 7000 de euro +- 500 . (bani care eu sunt dispus sa-i dau pentru o masina) 7. c.t.d.Dupa cite stiu numai LexX de pe forum a avut laguna, dar daca nu ma gresesc la el a fost laguna 1.Deci, va rog sa va expuneti parerile!!!Are cineva sau avut experienta de exploatare de laguna 2?Cit is de scumpe piesele de schimb?Face sau nu face de luat renault?Multumesc!P.S. Ultima masina a fost Vectra B 1,8 din 1997.P.P.S Hirurg salutari din Timisoara!!!