Lui Vacatza care nu vrea si nu intelege nimic...
Ti-am mai scris in trecut:Sa nu stergi si sa nu interzici romanii in aceasta tema - tebuie sa aiba si ei un loc unde s-ar putea explune. Desigur, unii sunt mai educati, altii mai putin, cuminti-obrazici, bonavi de SIDA si SIDA comunizmului - de care nu te lecuiesti de cat prin cenusa arsa si viermi in patru scanduri....Forumul nu e al tau, si chiar de majoritatea te voteaza, apoi de aceia ca n-au posibilitate sa voteze pe cinva mai bun, si nu te aceia ca tu ai autoritate s.a.Cu regret, ca si in alte dati, ai inceptu in a sterge tot ce au scris altii pana la tine. Dar ei sunt multi... mult mai multi de cat gasca ta.Itelepciunea vine atunci cand accepti ca altii au dreptul sa te critice, chiar sa te injure, si adesea pe nedrept. Dar tu esti moderator si trebuie sa tii cont, nu s-o faci pe stalinistu roman....Eu desigur, prin cele scrise, n-am facut avocatura in folosul ocupantilor rusi, ai comunistilor si lingailor si javrelor lor alde RGKot, Abbat ..... cu ei discutia e scurta - sirma-n bot si in tseapa....