Politist jefuit de doi pusti
Desi sunt cei carora pagubasii li se plang de necaz, uneori si politistii apeleaza la ajutorul fortelor de ordine pentru a li se face dreptate. Doi pusti de 11 si, respectiv, 12 ani, au ajuns pe mana oamenilor legii pentru ca au reusit sa „intoarca buzunarele unui politist” ziua in amiaza mare si sa-i ia si „putinul” ce-l mai avea in ele – 500 de lei. Omul legii facea cumparaturi la piata centrala. Dupa ce si-a umplut sacosa cu legume si verdeturi, a ajuns si randul banilor. Dar… iei de unde nu-s. Abia atunci acesta si-a dat seama ca a fost jefuit de doi pusti, carora cu cateva minute in urma le daduse cativa lei. Ajunsi pe mana politistilor, pustii au recunoscut ca au jefuit politistul deoarece, potrivit lor, politistul le daduse prea putini lei. „Am vazut ca in buzunar mai avea o bancnota de 500 de lei si inca altele de 10 si 20. Noua ne-a dat doar doi lei. E prea putin. Am pandit momentul cand era atent la cumparaturi si am bagat mana in buzunar”, au spus pustii politistilor. Potrivit oamenilor legii, copiii sunt din municipiul Chisinau si provin din familii social vulnerabile.http://www.jurnal.md/article/6786/