Tu cauti de lucru iar eu am o oferta ! Esti invitat sa castigi bani si tu si eu . Hotarasti singur.Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane.Oricum lucrezi . Faci asta sub autoritarea unui sef ( unu la o localitate daca se nimereste om de treaba ) sau lucrezi cu un prieten ( si din acestia trebuie sa alegi ) .Persoana cu o minte închisă la orice subiect, rareori reușește. Putin curaj si vei vedea cata dreptate am avut. Putem discuta despre asta . Aici tu esti sefu ! email: dumitrur925@gmail.com
Felixfaure: По исконно русской вся реплика не , не цэран . Бакон пьют лишь бессарабцы ежедневно и английская королева по праздникам )======= если хочешь я могу показать тебе как твоя братва с утра стучатся мне в ворота за пойлом, боюсь как бы ты тоже не доставал впредь......
уэй, жопачка симполоцкая, ты уверена, что это в астрологию тема?
Как дети ...тратят миллиарды . Хлебнули бы бакона , 2 земли увидели минимум !
Tu cauti de lucru iar eu am o oferta ! Esti invitat sa castigi bani si tu si eu . Hotarasti singur.Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane.Oricum lucrezi . Faci asta sub autoritarea unui sef ( unu la o localitate daca se nimereste om de treaba ) sau lucrezi cu un prieten ( si din acestia trebuie sa alegi ) .Persoana cu o minte închisă la orice subiect, rareori reușește. Putin curaj si vei vedea cata dreptate am avut. Putem discuta despre asta . Aici tu esti sefu ! email: dumitrur925@gmail.com
Felixfaure: По исконно русской вся реплика
не , не цэран . Бакон пьют лишь бессарабцы ежедневно и английская королева по праздникам )======= если хочешь я могу показать тебе как твоя братва с утра стучатся мне в ворота за пойлом, боюсь как бы ты тоже не доставал впредь......
Anunt super ! Vai Ioane am gasit o comoara , dar trebuie s-o caut undeva pe pamint.
круто.. скоро полетим посмотрим_))
este si moldova acolo :))
dusi guvernantii nostri acolo ,puscai tam pocolduiut