1894

Aricica, Martinica, sariti ca pe tanti Ludmila o mananca parasarica!!!

Colegii mei au reactionat zgomotos la aparitia doamnei Ludmila Balan la Happy Hour. "Cine-i asta bre?"; "I-a te uita, i se vede fundul"; "Ce ..cenzurat.. are fatuca asta". Numai ca fatuca are, atentie, 50 de ani. Mai sa fie! Arata cum unele nu arata la 30. Socul colegilor mei a fost si mai mare cand au aflat ca doamna cu picioare frumoase este mamica lui Dan Balan. Da, ala cu "Dragostea din tei".In timp ce colegii isi savurau poantele, eu ma miram: ce metamorfoze in aceasta femeie... Unde este Tanti Ludmila, cea care noapte de noapte ne spunea povesti la televizor, unde este Tanti Ludmila care ne canta la "Casuta cu povesti"? Nu, nu pot sa cred ca este la televizor si i se vede "rusinea" in direct. Oare chiar in halul asta trebuie sa se dea in spectacol? Si mania asta pentru fuste ultrascurte de unde s-a luat? Habar nu am.Totusi, Tanti Ludmila se pare ca inca mai tine oamenii in fata tv-ului. Emisiunea Happy Hour a avut un rating bun. De altfel, imediat dupa emisiune, romanii au inrosit google-ul. Eu am postat rapid cateva informatii pe acest blog si multi au ajuns pe el, cautand detalii despre Tanti Ludmila. Stiti care a fost cea mai frecventa cautare? "Cati ani are Tanti Ludmila".Mai jos urmariti-o din nou pe doamna Balan. De data asta la emisiunea Teoviziunea, cand Teo era la Romantica.http://www.youtube.com/watch?v=6PPAY501x-g
0