вы куда смотрите, бамондяне? У Йульки не далее как сегодня великий праздник, а вы о своем трындите? С днем рождения, дорогая! Оставайся вдохновением (и, частично, руковоццтвом к действию):-*
...Ослабление здоровья, вызванное постоянным инфицированием в церкви болезнетворными микроорганизмами, бактериями и вирусами, только поддерживает состояние религиозной зависимости, делая человека всё более и более покорным и управляемым...
pe timpul urss-ului sifilisul era la foarte stricta evidenta, cind se depista un caz se includeau organele de ancheta si se cerceta tot lantul, de unde sa molipsit, cu cine a fost in contact si cine intra in grupul de risc. Se depista si asa zisul insa nu sa auzit nici odata sa se molipsit cineva de la biserica
nicoara...E greu de lamurit de ce dar totus acesta este adevarul...
"Adevărul" e ceea ce tu crezi că este adevăr, nu ceea ce e real. "Lucrătorii de la medicina preventivă" nu au cum să depisteze unde un om a contactat o boală infecțioasă. Bolile, de regulă, pot fi diagnosticate doar după câteva zile, sau chiar ANI, în care timp bolnavul ar fi putut contacta cu mii de oameni, în sute de localuri.
Dacă tot te-ai referit la miticii "lucrătorii de la medicina preventivă", poate faci și un efort pentru a aduce argumentări documentale - studii științifice în acest domeniu, nu zvonuri precum că cică tu ai auzit nu știu unde nu știu ce?
da, desigur. Asa cred eu bazindu-ma pe experienta mea de viata. Sunt departe de medicina dar totus am obraznicia sa afirm ca una din sarcinile medicinei preventive este sa depisteze focarele de infectii si nu am auzit nici o data (iaras parerea mea personala:))) ca vreo biserica sa fie focar de infectie
Și totuși faci afirmații, care ar presupune cunoștințe avansate în domeniu. Repet, tu ai văzut măcar ODATĂ un studiu pe această temă? Vreau să-l văd și eu.
nicoara...Tu detii adevarul in ultima instanta si poti judeca care popa vede lucrurile strimb si care corect?...
Pot. E suficient să văd, că acest popă are și studii superioare altele decât seminariste, ce mă face să cred că are mult mai multă rațiune decât ceilalți.
Чесноговоря даже не знал про такое. Предполагал, но чтоб с ОДНОЙ ЛОЖКИ... Нда... Бедные обманутые религиозными воротилами невежды... А ведь так легко разобратсья где ложь если включить мозги!
...Забегая вперед, сразу отвечу на вопрос статьи – всеми...
фукакая гадость... в церкви можно заразиться и герпесом (в т.ч. половым), и цитомегаловирусом, и свинкой, и ветрянкой, и корью, и гриппом, и туберкулёзом (в т.ч. резистентными формами), и гепатитом, и стоматитом, и многими другими болезнями, о которых я даже не знаю
сифелесом?
мне открыли глаз
*глаза
Și apropo, pe asta "a scos-o" de la acest popă: http://shkolazhizni.ru/authors/Igor46/
Mai sunt și popi care văd lucrurile așa cum sunt.
вот чем
Чесноговоря даже не знал про такое. Предполагал, но чтоб с ОДНОЙ ЛОЖКИ... Нда... Бедные обманутые религиозными воротилами невежды... А ведь так легко разобратсья где ложь если включить мозги!
фотку подписали так СНИМАЕТ РОДОВОЕ ПРОКЛЯТЬЕ
:)))
:))