Mes memoires
... Sau copilaria asa cum a fost.+++-La 5 ani am incendiat un garaj, in flacari avea sa moara un om atunci cand ia plesnit in maini o foaie fierbinte de ardezie, in acel incendiu a ars o pisica cu puisorii ei (al doilea incendiu l-am facut la 17 ani). +++-6 ani: mama a angajat o dadaca care sa o ajute cu lucrul si sa aiba grija de mine(eram cel mai mic in famile). fata ceea avea vre-o 20 de ani probabil, si ii placea sa se dezbrace si sa faca baie impreuna cu mine, de asemenea ma saruta ca pe un matur, mama a aflat despre asta si evident a alungat-o imediat, nu am mai vazut-o niciodata, acum e undeva prin Rusia. Mai tarziu, cand aveam vre-o 16 ani am aflat ca fata aceea din copilaria mea a avut un copil care pe care l-a nascut si la vandut pe organe. +++anul 1996: deratorii au pus otrava peste tot in curte, sobolanii morti erau peste tot, si odata am vazut unul care rasufla inca... m-am speriat si am aruncat o caramida grea peste el, si intestinele lui au zburat la mine pe camesuta, eu am fugit plangand... am aruncat camasa in cosul de spalat, mama a spalat-o, dar eu nu am mai imbracat-o niciodata...+++Iarna. Frig. Jucam seara fotbal in sala de sport. Eu eram slabanog, triplam bine... in schimb dadeam pase imprecis si fugeam incet, deaceea prietenii s-au hotarat sa ma puna in poarta... Cineva m-a lovit puternic cu mingea in fata!... eu mi-am inghitit mucii cu tot cu sange. Mi-am pus mainile la ochi si m-am prabusit in genunchi, nici nu puteam deschide ochii, in schimb eram fericit ca mi-am ajutat echipa si ca nu am scapat mingea in poarta. Mi-am luat apoi mainile de la ochi dar nu vedeam nimic, totul era negru! Am inceput isteric sa urlu: "Am orbit!! Am orbit!!". Toti au mutit. Doar antrenorul s-a apropiat de mine si a spus: "Wai dalbaiobule! asta lumina s-o stins dar tu credeai c-ai chiorat"