761

NVIDIA power indicator, problem

salutarede 2 zile a inceput sa apara o fereastra care imi spune ca am ceva probleme cu alimentarea placii video NVIDIA (vezi imaginea)placa video: AGP Geforce 7600GS gigabyteiaca asta parcahttp://reviews.cnet.com/graphics-cards/gigabyte-gv-n76g256d-rh/4505-8902_7-32069597.htmldin urma se conecteaza cu conectorul cela de 4 pini ca shi pt CD-ROMdin cate intzeleg nu ii ajunge energie electrica :) dar ideea ca a aparut din senin :(... parca nu l-am mishcat.. - poate sa fie de la PSU ? - e posibil sa verific la nivel de soft voltajul ? - sa reinstalez driverele numai? deshi am mai citit pe cateva forume ca nu a ajutat reisntalarea...lor ...(acush poate le reinstalez)careva idei ?multzumesc anticipatnu intzeleg nimic, acum mi-au aparut foaaarte multe asha ferestre... virus? ma indoiesc... nu demult am verificat.. asta s-a intalmplat cand am vrut sa instalez noile drievre.. s-a deschis fereastra cu agreement shi a inceput sa ma bombardeze cu ferestre de acestea :(ps: apropo compu nu e a meu, eu vb cu persoana data prin skype :) shi incercam sa ne clarificam..
0