Intrucat concitadinul meu Mastermind a formulat gresit intrebarea, si pentru ca aceasta intrebare are o importanta deosebita, imi permit sa o reformulez corect...
Iti urez succes numai ca nu stiu daca e posibil s-o faci destul de interesanta, conducindu-te doar de principiile enuntate de tine. Important e sa gasesti teme de interes general, despre care sa se discute in contradictoriu.
Ok, va multumesc la toti pentru feliciatri. Am asa o intrebare la toti. Cea mai vorbita tema la ora de azi este Filosofie. Sau deobicei e printre primele trei. Eu acolo nu cenzurez replicile in limba rusa. Eu nu stiu daca va fi posibil sa fac aceasta tema sa dezvolte asa o anvergura ca Filosofia, caci in dezvoltarea temei Filosofie nu este numai meritul meu. Vreau sa introduc aceleasi reguli ca la Filosofie, dar putin modificate, tinand cont de specificul aproape politic al temei.
jan feraru...10 Vrei ca NOI LATINII sa aiba succes? Spunei lui One_of_Us...
am sa ma mai gandesc la One_uf_Us. Dar tema Filosofie era printre primele si pana la One_of_Us. Acolo este un loc unde clocoteste confruntarea intelectului diferitor oameni.
1. Nu faceti spam si flood. Spamul o sa-l definim ca replici care genereaza spam(tipa asta nu e spam asta nu e spam asta nu e spam....) si replicile totalmente lipsite de sens(de tipul dfadsfa sd asd....). Flood este ceea ce po***rea cu astfel de replici care fac sa fie greu sa te orientezi vizual in interiorul unei teme, sau fac tema sa se incarce greu. 2. Se poate de facut fleim(flecareala). Pur si simplu unii oameni nu pot fara asta. Dar strict la temele unde deja s-a acceptat fleim-ul. 4. Sunt strict interzise injuraturile 5. Sunt strict interzise ofensele
Atitudinea fata de moderator. Daca o replica de a mea o considerati ofensiva, dura, stupida sau mai stiu eu cum(dupa natura eu sunt extrem de sever), atunci nu ezitati sa scrieti aici: *********urmeaza link-ul********** si in acest caz eu o sa iau masuri(reformulare si cenzurare a propriei replici). In caz contrar, eu o sa cenzurez orice observatie la adresa mea.
6. Daca o replica este considerata ofensifa sau provocatoare, dar nu este adresata mie, nu ezitati sa scrieti tot pe link-ul de mai sus.
7. Incercati sa faceti tot posibilul ca ceea ce spuneti sa fie argumentat, scurt, clar, evitati aluziile, vorbiti direct. Asta e recomandare si nu regula stricta.
************************************** iata punctul 3 in regulamentul la filosofie: 3. Se poate de scris in orice limba. Tema filosofie nu poate fi cenzurata dupa limba, asa cum sunt temele orientate pe anumite limbi. Dar vor fi cenzurate replicile scrise in romana si cu grafie nelatina.
************************************** Acest punct va fi modificat. El va suna asa: 3. Prioritate este data limbii romane si limbilor romanice, sau din grupa latina. Se poate de scris in orice limba, dar nu se exclude cenzura dupa criteriu ligvistic. Si anume a. Daca se scrie in romana cu caractere nelatine, replica va fi cenzurata b. Daca un vorbitor de limba romana raspunde unui cunoscator de limba romana in lima neromana, replica va fi cenzurata. c. Strict interzisa promovarea urii interetnice. d. Adresarea in limba neromana catre o persoana care nu cunoaste limba in care a fost facuta adresarea va fi cenzurata.
Eu nu exclud ca rusii vor avea mare interes sa refuze sa scrie in romana chiar daca o cunosc. Deocamdata am sa le permit sa scrie in limba rusa. A se atrage atentia la "deocamdata".
caliogstro...Eu nu exclud ca rusii vor avea mare interes sa refuze sa scrie in romana chiar daca o cunosc. Deocamdata am sa le permit sa scrie in limba rusa. A se atrage atentia la "deocamdata"....
хы))))))) и сколько это "deocamdata" будет длиться?))) и почему ты тоже заостряешь эту проблему? Прблемы ведь нет на самом деле!)
Polarlicht...что не мешает те её подпитывать)) хотя.. ты наверное...
tu pe forum esti din februarie, anul curent, insa pana a veni tu, aici nu era moderator. Tema era moarta complet. Erau cateva replici, pline de injuraturi si prostii ca nu intra nimeni. Cand a aparut moderatorul, a fost aruncare in alta extrema, ce e drept destul de necesara.
aha, si el contribuia direct la ridicarea nivelului culturii in RM, nu?
caliogstro...a fost aruncare in alta extrema...
nu-i adevarat, nu a fost chiar o extrema... am facut curatenie si am propus niste reguli. apropo corax a venit cu intentia de a supune la vot limba de functionare in NOI LATINII, ceea ce am si facut, alta e ca rezultatul nu le-a convenit :) puteam in genere sa nu supun votarii chestia asta, asa ca,,, cred ca am fost destul de moderat...
caliogstro...eu am spus ca a fost o extrema foarte necesara, ci...
:) nu chiar toti, dar in fine - din start am avut intentzia doar sa fac putin curat si sa las tema pe mainile cuiva care se pricipe in a modera/ridica o tema - si ma bucur ca anume tu ai preluat carma.
ага! так голосование закончено?
ну-ну тайм уил шоу.
второй.
Iti urez succes numai ca nu stiu daca e posibil s-o faci destul de interesanta, conducindu-te doar de principiile enuntate de tine. Important e sa gasesti teme de interes general, despre care sa se discute in contradictoriu.
succese tie si nu nu cruta barbarii !!!
Ok, va multumesc la toti pentru feliciatri.
Am asa o intrebare la toti. Cea mai vorbita tema la ora de azi este Filosofie. Sau deobicei e printre primele trei.
Eu acolo nu cenzurez replicile in limba rusa. Eu nu stiu daca va fi posibil sa fac aceasta tema sa dezvolte asa o anvergura ca Filosofia, caci in dezvoltarea temei Filosofie nu este numai meritul meu.
Vreau sa introduc aceleasi reguli ca la Filosofie, dar putin modificate, tinand cont de specificul aproape politic al temei.
1. Nu faceti spam si flood. Spamul o sa-l definim ca replici care genereaza spam(tipa asta nu e spam asta nu e spam asta nu e spam....) si replicile totalmente lipsite de sens(de tipul dfadsfa sd asd....). Flood este ceea ce po***rea cu astfel de replici care fac sa fie greu sa te orientezi vizual in interiorul unei teme, sau fac tema sa se incarce greu.
2. Se poate de facut fleim(flecareala). Pur si simplu unii oameni nu pot fara asta. Dar strict la temele unde deja s-a acceptat fleim-ul.
4. Sunt strict interzise injuraturile
5. Sunt strict interzise ofensele
Atitudinea fata de moderator.
Daca o replica de a mea o considerati ofensiva, dura, stupida sau mai stiu eu cum(dupa natura eu sunt extrem de sever), atunci nu ezitati sa scrieti aici:
*********urmeaza link-ul**********
si in acest caz eu o sa iau masuri(reformulare si cenzurare a propriei replici). In caz contrar, eu o sa cenzurez orice observatie la adresa mea.
6. Daca o replica este considerata ofensifa sau provocatoare, dar nu este adresata mie, nu ezitati sa scrieti tot pe link-ul de mai sus.
7. Incercati sa faceti tot posibilul ca ceea ce spuneti sa fie argumentat, scurt, clar, evitati aluziile, vorbiti direct. Asta e recomandare si nu regula stricta.
iata punctul 3 in regulamentul la filosofie:
3. Se poate de scris in orice limba. Tema filosofie nu poate fi cenzurata dupa limba, asa cum sunt temele orientate pe anumite limbi. Dar vor fi cenzurate replicile scrise in romana si cu grafie nelatina.
Acest punct va fi modificat. El va suna asa:
3. Prioritate este data limbii romane si limbilor romanice, sau din grupa latina. Se poate de scris in orice limba, dar nu se exclude cenzura dupa criteriu ligvistic. Si anume
a. Daca se scrie in romana cu caractere nelatine, replica va fi cenzurata
b. Daca un vorbitor de limba romana raspunde unui cunoscator de limba romana in lima neromana, replica va fi cenzurata.
c. Strict interzisa promovarea urii interetnice.
d. Adresarea in limba neromana catre o persoana care nu cunoaste limba in care a fost facuta adresarea va fi cenzurata.
Eu nu exclud ca rusii vor avea mare interes sa refuze sa scrie in romana chiar daca o cunosc. Deocamdata am sa le permit sa scrie in limba rusa. A se atrage atentia la "deocamdata".
28 - :) и жил здесь - Пыжик! :)
Felicitari dmn moderator,graful Caliogstro :)
Tema nu a fost niciodata activa. Eu am preluat-o asa cum e ea acum, pentru a nu permite deversari de gunoi.
Daca doriti puteti sa o activati.