1223

www.torrents.md - moderator necarturar, cont sters din cauza ca am aratat mesajul necarturarului la toti

prefata...respect mai mult torrents.md decit p2p.dm,d esi ma folosesc de amindoua.cu ceva timp in urma am primit un mute si un warning pentru ca mi-am aparat un torent pus....in fineieri am scris unui sysop sa-mi scoata chestiile aslea, el imi raspunde ca nu poate, ca numai cel ce le-a pus le poate scoate. Bine...scriu celui ce le-a pus, imi spune ca "shewy" a blocat mesajele de la mine. si cind colo primesc un mesaj de la chewy aista.citez (pun si poza)---------------------------------------reiesind din mesajele tale precedente, eu personal nu as vrea sa-ti deschid accesul spre comentarii...pentru statistica personala - ar fi bine sa recitesti mesajele tale - practic fiecare din ele este agresiva... urit...si crede-ma noi nu avem timp ca sa te monitorizam zilnic toate mesajele...---------------------------------------cred ca greselile se vad de la o postasi mai apare a 2-a intrebare: na koi hren mai esti moderator daca nu ai timp sa monitorizezi mesajele?acest mesaj de la moderatorul chewy l-am pus pe torrents.md si intr-un minut - account has been disabled. Iaca asa procedeaza moderatorii necarturari care nu au curajul sa infrunte.
0