676

***O discutie...***

Am intilnit o data o persoana cu care am avut o discutie:El: - psiholog poate fi oricine!Eu: - bine, atunci de ce nu sunt toti psihologi?El: - Ei nu au nevoie de asta.Eu: - De unde stii tu de ce au nevoie ei?El: ...Discutia s-a blocat (el sa agitat un pic).L-am rugat sa se relaxeze si sa fie sincer cu mine si am inceput o alta discutie.Eu: - ce simti atunci cind auzi de psihologi?El: - o iritare, ma enervez putin, anxios.Eu: - ce ginduri ai atunci cind esti in fata cu un psiholog?El: - ma gindesc ca el crede ca eu sunt un prostut si ca el crede ca stie mai multe despre mine decit eu insumi.Eu: - si asta te face sa te simti iritat?El: - da, cred ca da.Eu: - cum crezi, eu gindesc la fel despre tine?El: - reese ca da.Eu: - Sincer, eu nu la asta ma gindeam. De fapt am observat camasa ta si mi-a placut si vroiam sa te intreb de unde ai cumparato caci vreau si eu sa-mi cumpar una. Cum credeti, de ce acea persoana si-a imaginat ca eu gindesc ceva despre ea, de ce ea si-a imaginat ca o devalorizez si nu invers ca poate o admir?
0