caliogstro...pune denumirea "Aeroportul Vasiuki"...
ok, sediul temporar al Shah shi Dame - va fi la "Aeroportul Vasiuki".. pyina atunchi sa elaboram strategii - generynd idei shi idei!.. :) trecherea la sediul nou cu deskriere NOUA va avea loc din 22.03.2008 pentru o saptamyina.. pregatim bagajele.. :))
Altele: 1. Si viata si sahul reprezinta un lant neintrerupt de caderi si inaltari, de succese si esecuri.
2. Sahul este o tara a povestii.
3. Sau ce spunea Pablo Neruda despre sah: "-Ce este sahul? Una din izbanzile omenirii asupra ei insasi. Pentru unii sahul este muzica, pentru altii pictura, pentru mine sahul este poezia luptei, a mintii si a vointei."
ea e rege eu sunt regina da cam pe dos nush cum suna:))))
smaranda...pat-ul desigur :)))...
sa mai aiba si niste ceva pe langa el?:)
smaranda...pat-ul desigur :)))...
vezi mii in grija ca regele tau sa nu imble incolo incoace( ca un coi intro caldare Vorba lui Caliogstro) gasindu-si pozitia cat mai placuta in patul minunilor:))
smaranda...NU EU DA TU VEZI NU-L FUGARI SA NU OBOSEASCA PREA TARE:))...
nu retrai prea tare:))
smaranda...Murometzyx: "... nu treche in pat una cu doua.. ..."...
sai puna lumanari in la pat asteapta si el ceva romantism da nu numai fugareala, pentru asta am sa dau regele meu mai la o parte ca sa aiba parte "de intimitate":))
ssb...nu retrai prea tare:)) 43 , sai puna lumanari in la...
SSB: "...
smaranda...Murometzyx: "... nu treche in pat una cu doua.. ..."...
sai puna lumanari in la pat asteapta si el ceva romantism da nu numai fugareala, pentru asta am sa dau regele meu mai la o parte ca sa aiba parte "de intimitate":)) ..." - ca liniile de decolare.. la aeroport ))
da
Shah R? Ar Hat & Mat R? Ar Hat - suntem o FAMILIE MARE! che popul?st au yndrag?t a spune Shah sh? Dame ;))
asta asha o skynteje .. yn d?m?neatsa asta :)) n?m?k deoseb?t :)
Apropo -
Dame - yn japoneza .. ynseamna (?nterz?s- Nu se poate !!)
hehehe .. a? n?mer?t Europen?? ku numele fara sa ?ntujaska gustur?le Damelor .. ka de ob?che? asta le e repl?ka !! :DDDDDDDDDDDDDD
consider:
"shahul - subyntselege o activitate intelectua.." Murometzyx
apropos, daca tot te-ai facut moderator, poate pui o denumire mai potrivita?
pune denumirea "Aeroportul Vasiuki"
salutari modere :)
:)
nu ma pricep la descriei, dar eu zic asa:
"Sahul - mai mult decat un joc, o arta"
update, cine mai are propuneri?
Sah regal fara egal.... :))
La vremuri noi, tot noi...
Eu cred ca voi nu doriti sa schimb descrierea temei mai des de o data la doua saptamani?
ai kef de o partida?
io ies la o (beer) mai tarziu...
azi nu mai iese nimic...
:)
mat sau pat???
N-AM CHEF...
CHEF DE CHEF PE TABLA DE SAH...
am aprins prima lumanare:))