Delicatati din toata lumea.Recete.
Cine si ce recete stie?Fanc cu crema-puding.300gr.-faina6 linguri zahar15 galbenusuri de ou0,75litr.de lapteToate astea se mesteca bine cu mix., dupa care la foc incet si mestecare continua se fierbe pina optinem o masa mai consistenta.Masa respectiva se pune intr-o tava, fiind macsimum de grisimea unui deget.Se coace in cuptor la 180.O punga de puding-vanilie se prepara dupa instructiile date , si cind e gata fancul, se serveste cu crema de puding.File de peste fara oase.Se fierb pe jumatate cartofii curatati si taiati ca pentru piure.Cind sint pe jumatate fierti cartofii, i-i scurgem de apa si punem in ei sare dupa gust, mult marar taiat marunt si o lingura de mustar (nu iute, ci eoropean).Toata masa respectiva se tapeaza si se mesteca bine, dupa care cu ea se unge fileul de peste punindu-se in cuptor se coace 40-50 min.//0, Pasare in legume.2 linguri unt,2 cepe mijlocii, 2 usturoi.1 kg. pulpe pui,3 cartofi,2 ardei grasi,2 rosii mijlocii.Untul se topeste si pe el se pune ciapa si usturoiuil taiat marunt.Dupa ce se prajesc suficient, se pune celelalte legume la fel taiate cu gust, dupa care se pune pulpele de pui.Se fierbe timp de 1 ora la foc incet si pe cit e posibil fara mestecare.