811

Inet krutoi in sate

Am niste intrebari pentru "oamenii care stiu", mai ales localhost ;) Mi-am cumparat o casa in Condrita (sat municipiul Chisinau, distanta pe drum 20 km, pe linie dreapta - vreo 80). Numerele de telefon acolo sint municipale (incep cu "79") si m-am gindit poate o sa am norocul sa pot pune acolo xDSL la MTC. Spre mirarea mea, maxdsl.md imi zice la verificarea numarului de telefon (am scris numarul unui vecin, eu inca nu mi-am instalat). Acelasi check la Starnet mi-o spus ca nu se poate. So, intreb pe localhost-ii care stiu daac e chiar asa de bine, dat fiind faptul ca nu e oras si nu e centru raional si la ce viteze ma pot astepta acolo. Pls nu raspundeti cu RTFM, eu numai pe maxdsl.md am gasit o gramada de info autocontradictorie si/sau expirata. Intrebare 2: cam in cit timp se asteapta ca Unite sa dea macar ceva comparabil cu Zapp din Romania (cu tot respectul, 1 leu / MB trafic imi ajunge doar sa check-uiesc emailul si asta fara attachment-uri), gen pachete cu macar 2 giga trafic inclus sau trafic cu 1-5 bani / MB. Vive MTC! :Dedit: maxdsl.md zice ca se poate de pus dsl pe acel nr de telefon. Distanta linie dreapta - vreo 8 km.
0