1606

Ajutati-o pe irynuca

Problema ei este urmatoarea:Am nevoie de niste sfaturi......sunt o eleva in cls 11-a si am cam mari prob in comportament,am fost mutat din 5 licee,acum sunt intr-al 6-lea si se pare ca vor sa ma dea afara si de aici,asta numai dc nu ma vor exmatricula inainte sa ma pot muta.......de fapt nu am un suflet rau,numai ca zace teribilismul in mine si imi arde mereu de sotii si sa ma iau la cearta cu prof care nu-i suporta un liceu intreg,nu-si fac meseria bine,si cum eu am multa energie in mine mereu deschid atmosfera din cls iar cest lucru ii oftica pe comunistii de prof........vreau niste sfaturi cum as putea sa le vb acestor prof,sa nu ma mai enervez repede atunci cand mi se dau note pe nedrept si ce sa fac atunci cand ma plictisesc la ore???va rog,sunt cu un picor in groapa din cauza comportamentului meu la ore....Am deschis special o discutie aprte pentru irynuca deoarece are o problema si este disperata, caci sarmana a postat problema in discutii cu tematici diferite...AJUTATI-O CINEVA!!!
0