1067

Mamici singurele...

Am asistat decurand la un eveniment care mi'a trezit o gramada de intrebari! Am participat la un simpozion organizat de o societate a mamelor singure cu copii adoptati din alte tari. Ei bine, a fost chiar interesant. Femei cu varsta cuprinsa intre 40-50 de ani, celibatare, care au adoptat copii din alte tari decat a lor.Iata si intrebarile ce s-au nascut in capsorul meu:- ce parere aveti despre adoptia copiilor de catre un parinte singur?- cum apreciati faptul ca si-au luat o asemenea responsabilitate?- cum vi se pare normal, cand sa li se spuna copiilor adevarul ?- copiii pe care i-am intalnit astazi, vorbeau cu totii doar limba tarii incare a fost simpozionul. Credetzi ca ar fi fost normal sa li se ofere si sansa de a invata limba materna?
0
ilona14 Января 2007, 00:13
I
ilona14 Января 2007, 00:13
...Am asistat decurand la un eveniment care mi'a trezit...

te invidiez pentru faptul ca ai participat la un asa simpozion
eu din totdeauna am avut o admiratie aparte pentru femeile singure si cu copii .... sunt adevarate invingatoare ... cit despre copii ... dintotdeauna am fost tentata sa infiez copii ... si chiar as vrea in special vreau o fetita de culoare ... foarte mult ... insa doar infiata caci ... un sot negru nici in ruptul capului nu mi-as dori :)
cred ca unui copil de mic trebuie sa-i spui intreaga poveste a lui ... odata ce o tii ascunsa s-ar putea sa se intoarca impotriva ta ... sunt cazuri si cazuri ....

...sansa de a invata limba materna?...

nu tin neaparat la asta .... chiar nu as vrea .... as vrea sa-l rup coplet de originele lui .... stiu ca sunt egoista insa parintii lor odata ce i-au lasat nu-i mai merita ....

0
  • 0
  • 0
acirom18 Января 2007, 16:44
A
acirom18 Января 2007, 16:44

asa le trebuie...

0
  • 0
  • 0
smaranda19 Января 2007, 18:02
S
smaranda19 Января 2007, 18:02
...catre un parinte singur?...

trebue si mama si tata

0
  • 0
  • 0
influenzza19 Января 2007, 18:48
I
influenzza19 Января 2007, 18:48
smaranda
...Influenzza: "... catre un parinte singur? ..." - trebue...

stii au crescut copii numai cu un parinte si au fost grozavi, celebri, oameni adevarati!

0
  • 0
  • 0
kreon19 Января 2007, 19:48
K
kreon19 Января 2007, 19:48

bune mamici

0
  • 0
  • 0