Failed to uninstall the device
'Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer.' Vreau sfatul celora care se pricep in problemele Windows XP-ului. Cine poate sa-mi spuna de ce din Device Manager, Network Adapters nu pot sa dezinstalez o placa. Apare mesajul de mai sus. In nici un caz nu ar trebui sa fie 'required to boot' pentru ca placa lipseste din computer... a ramas insa driver-ul instalat in sistem care trebuie sters si de facut asa ca sa dispara de pe lista de Network Adapters. Am incercat din Safe mode insa acelasi rezultat: 'Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer.' De ce e important s-o dezinstalez din device manager? Pentru ca cei de la suport din compania producatoare mi-au spus ca e vorba de un conflict de sistem si ca trebuie sa "uninstall one by one" celelate placi care nu le folosesc. Insa nici din Safe mode asa cum m-au sfatuit nu pot s-o dezinstalez (nici macar fiind logat ca Administrator). Si pentru ca n-o pot dezinstala pe aceea veche (care nici nu mai exista in comp), nu pot sa instalez nici placa noua si din cauza asta nu am internet la unul din computere. Orice idee e binevenita, is sigur ca e o problema de XP, chiar daca e nevoie sa ma bag in regedit , sa sterg de acolo spuneti-mi pls unde sa caut Help!