neko1...SICILIA: "... cu termenul expirat. ..." - ei iaka aishi...
e vorba de produsele rincezite, care au stat intr-un loc cald...am cumparat u rimel (sigilat) pentru cadou, shi m-am facut de rushine, era uscat, cind m-am dus cu el sa mi/l schimbe a spus ca asha sint rimelurile de firma asta...itsi dai seama ce publicitate a facut firmei.... fda mie mi-a daruit un creion contur pentru buze, shi miroase urit de doamne fereshte, parca a stat 100 de ani la soare, shi era din Sun City
cred ca mai degraba le putem identifica dupa miros, mai ales cele care contsin grasimi, creioane, rujuri, gloss-uri, dar nu in ultimul timp shi pudrele, rimelurile, fardurile, etc...
shi daca sint sigilate, ar fi bine sa le deschidem pe loc shi sa le mirosim, iar daca sint pentru cadou ar fi bine sa luam produse noi aparute, care e imposibil sa fie stricate
pai tu il cumperi, il desfaci pe loc shi daca e neinregula ai dreptul sa ceri sa tsi-l schimbe...drepturile consumatorului daca dai pe un rimel 150 de lei, cred ca ai dreptul sa-l verifici la calitate
neko1...interesant gand :) mersi de sfat...
la fiecare sezon apar game noi de produse shi ele noi fiind nu au de unde sa fie stricate
smaranda...UNDE TU AI VAZUT SA FIE RESPECTATE DREPTURILE ASTEA IN INTREGIME????...
sint de-acord, dar crede-ma daca incepi sa faci galagie cu un produs imputsit, nu mai fac ele vinzare in ziua ceea, asha ca ar fi mai bine pentru ele sa tsi-l schimbe (asta in cazul cind intr-adevar e rinced, da nu ca tu te-ai razgindit sa-l cumperi)
smaranda...eu de firea mea nu as putea face una ca asta, mai degraba nu ma mai apropii de buticul cela si gata :)...
da nimeni tu te asigura ca in alte buticuri nu vei patsi la fel, produsul trebuie verificat pe loc, capoi nu mai dovedeshti nimic...nu neaparat sa faci scandal dar sa insishti sa tsi-l schimbe ca de altfel faci reclamatsii...crede-ma, atunci cind dai 300 de lei pe o pudra shi ea e sigilata, tu o desfaci shi ea este farimata, nu itsi vine prea bine. Adica pe loc trebuie sa-i demonstrezi ca produsul este deteriorat...e simplu, dar trebuie un pic de insistentsa...eu pe gresala mea m-am invatsat
vorba e ca eu cu rimelul m-am dus peste citeva zile... da daca ele afirma ca asha trebuie sa miroase un produs, intrebam lumea din preajma, facem sondaj pe loc, sa vezi ce o sa le placa de tare
smaranda...100% deacord cu tine :))...
atita timp cit tu plateshti vrei o deservire corespunzatoare, shi tare nu e bine cind cineva se suie in cap
neko1...ca shi cu rimelu, shtii......
in plus ele nu dau cec, shi poate sa zica ca nu de la ea l-ai cumparat hsi nu potsi sa demonstrezi
neko1...de multe ori mostrele arata deplorabil :)))) sh miros la fel :)))...
corect, la noi nu se tsine cont de faptul ca mostra nu este doar o demonstratsie vizuala a produsului, ca trebuie sa-l probezi, da de unde daca ele se machiaza acolo zilnic cu mostrele bune, da cele imputsite le pun pentru cumparatori
neko1...eu cumpar produse la recomandarea prietenelor, colegelor etc :)...
recomandarea tot e un lucru bun, nu intotdeauna obiectiv, dar uneori mai eficient decit la recomandarea consultantsilor
smaranda...se'ntimpla ca la unele produse sa fie incleiat deasupra alte etichete privitor la continut si intrebuintare :((...
trebuie sa fii foarte atenta, produsul nu trebuie sa contsina nimic de felul acesta
SHI INCA CEVA!!! FOARTEW IMPORTANT!!! NU CUMPARATSI COSMETICA DE LA PIATSA!!! NICI DE-UN FEL!!! FACTORII EXTERNI ACTSIONEAZA NEGATIV ASUPRA CONTSINUTULUI!!!
soarele, caldura mai ridicata de 20 grade cu +, frigul puternic iarna (produsele sint formate din amestecul mai multor substantse, iar cind asupra produsului actioneaza temperaturile, componentele sale incep sa se detasheze, de aceea de multe ori observam la rujuri sau la oja de unghii straturi de culori diferite)
neko1...ne straduim :)...
chiar shi cosmetica ieftina cum ar fi Ruby Rose, Golden Rose se vinde shi in magazine, shi daca e cu un leu mai scumpa totuna merita de luat de acolo, dar cel mai binesa cumparatsi cosmetica care are mostre (bune)
> Pastrati rujul la temperaturi cat mai scazute. Astfel, il veti putea folosi mai multe saptamani. > Nu aplicati niciodata un tester pe buze. Nu este igienic. Aplicati-l pe deget sau pe mana. > Daca doriti ca rujul sa se mentina mai mult pe buze, aplicati mai intai conturul de buze. Daca rujul este intr-o nuanta deschisa, incercati un contur ?nude?. > Puteti folosi rujul ca blush, pentru colorarea obrajilor, dar niciodata un blush drept ruj. > Cu cat aveti o varsta mai inaintata, cu atat buzele trebuie sa arate mai ?cremoase?, asadar evitati rujurile mate.
1 - срок годности 2 - рекомендуемая частота применения 3 - признаки испорченности
Естественно, принимая во внимание тот факт, что пункт один можно сокращать, но никак не продлевать, пункт 2 - для каждого индивидуален, а вот пункт 3 - на некоторой некачественной косметике проявляется сразу, давайте будем внимательнее. Лосьон-тоник 1 - 3 года и больше 2 - 2 раза в день 3 - мутнеет, изменяется запах
Крем 1- 1-3 года 2 - 2 раза в день 3 - цвет блекнет, появляются капельки воды, изменяется запах
Пудра 1- 3 года и больше 2 - 1-2 раза 3 - крошится, поверхность лоснится
Карандаш-маскировка 1- 2-3 года 2 - 1 раз 3 - изменение запаха, консистенции
Румяна румяна-крем - хранятся 2 года сухие румяна - 3-4 года
Карандаш 1- 2-3 года 2 - 1 раз 3 - рассыпается
Жидкая подводка 1 - 6-12 месяцев 2 - 1 раз 3 - высыхает, изменяется запах
Тени для век сухие 2-3 года кремовые - 1 год
Тушь 1 - 3-6 месяцев 2- 1 раз 3 - сохнет
Помада 1- 2-3 года (увлажняющая полтора года) 2 - 2 раза в день 3 - плохо ложится
cred ca mai degraba le putem identifica dupa miros, mai ales cele care contsin grasimi, creioane, rujuri, gloss-uri, dar nu in ultimul timp shi pudrele, rimelurile, fardurile, etc...
shi daca sint sigilate, ar fi bine sa le deschidem pe loc shi sa le mirosim, iar daca sint pentru cadou ar fi bine sa luam produse noi aparute, care e imposibil sa fie stricate
se'ntimpla ca la unele produse sa fie incleiat deasupra alte etichete privitor la continut si intrebuintare :((
iata citeva termene pentru produsele cosmetice
1 - срок годности
2 - рекомендуемая частота применения
3 - признаки испорченности
Естественно, принимая во внимание тот факт, что пункт один можно сокращать, но никак не продлевать, пункт 2 - для каждого индивидуален, а вот пункт 3 - на некоторой некачественной косметике проявляется сразу, давайте будем внимательнее.
Лосьон-тоник
1 - 3 года и больше
2 - 2 раза в день
3 - мутнеет, изменяется запах
Крем
1- 1-3 года
2 - 2 раза в день
3 - цвет блекнет, появляются капельки воды, изменяется запах
Пудра
1- 3 года и больше
2 - 1-2 раза
3 - крошится, поверхность лоснится