punetsi fotci mai repde :)
iaca tsie shi prima reprezentanta a clubului !!!
rander1...iaca tsie shi prima reprezentanta a clubului !!!...вся репликаiti multumesc pentru cenzurare a numarului :)
iti multumesc pentru cenzurare a numarului :)
ursuion1...iti multumesc pentru cenzurare a numarului :)...вся репликаmai ghini nu trebuie cap las lumea sa shtie de cine sa teama
mai ghini nu trebuie cap las lumea sa shtie de cine sa teama
rander1...mai ghini nu trebuie cap las lumea sa shtie de cine...вся репликаblin ... da kiar nie ra shiuda :(ma refeream la formula 1
blin ... da kiar nie ra shiuda :(ma refeream la formula 1
sa inteleg ca tre sami pun masinika mea rosie aici .. pe care no am da ? :))
vitoria...sa inteleg ca tre sami pun masinika mea rosie aici...вся репликаei nui numaidekit roshie pune shi tu de care ai :D
ei nui numaidekit roshie pune shi tu de care ai :D
audi1...ПЕСДЕЕЕЕЕЕЕЦ 2 , КОСФОРД?...вся репликаа я смотрю на этом форуме нет уголка где можно бы от тебя спрятаться :D
а я смотрю на этом форуме нет уголка где можно бы от тебя спрятаться :D
alo ??shinii la sviazi ?:D
ursuion1...alo ?? shinii la sviazi ?:D...вся репликаda tu mai devreme nai putut sa vii uite la noi kit ii ora noi deamu doskim tatsi la ora asta :D
da tu mai devreme nai putut sa vii uite la noi kit ii ora noi deamu doskim tatsi la ora asta :D
foto
ursuion1...foto...вся репликаwoow vreu si eu banane ..............
woow vreu si eu banane ..............
vitoria...woow vreu si eu banane .................вся репликаok :) se poate rezolva :D
ok :) se poate rezolva :D
amush vin fotci noi :)
cam putine foto aici :D
mr.criticuss...cam putine foto aici :D...вся репликаnui nica cu timpul tat se face
nui nica cu timpul tat se face
mr.criticuss...cam putine foto aici :D...вся репликаam vrut sa pun ... da pina so decodat... cam ni so uscat paru de subsioara :))
am vrut sa pun ... da pina so decodat... cam ni so uscat paru de subsioara :))
hello
moldova
_serra_...moldova...вся репликаmai pune fotci noi :))))
mai pune fotci noi :))))
kasper: wai johny .... plea eu nu pot sa fuck LOG OUT la forum shi pastaiana is ku useru tau =)))shinka shi cenzura este ... pipetz
ooo gata amu ii mai zaibisi
dr_kasper...ooo gata amu ii mai zaibisi...вся реплика:D
:D
ursuion1...foto...вся репликапля пестец какой Caprice, диски - убийцы!
пля пестец какой Caprice, диски - убийцы!
acus pun niste fotci noi ,... sper sa va placa :)
uai da eshti blatnoi ca nishodata :D
fotka e de la kishinau, da nio placut tare :)
nean dat eu sama cau din Chisnau ca credca nu cu dinsa teai dus incolo :D
super mega kool pozeeee eeeeeeee
ursuion1...foto...вся репликаplea si ahtung nevibata
plea si ahtung nevibata
revv...ursuion: "... foto ..." - plea si ahtung nevibata...вся репликаda shi nu-ti plashi ???:)))
da shi nu-ti plashi ???:)))
rander1...nean dat eu sama cau din Chisnau ca credca nu cu dinsa...вся репликаda shi... daca era sama insor cu dinsa ... ap merje si e:)
da shi... daca era sama insor cu dinsa ... ap merje si e:)
vitoria...super mega kool pozeeee eeeeeeee...вся репликаma bukur ca ti-au placut !:)
ma bukur ca ti-au placut !:)
ursuion1...da shi nu-ti plashi ???:))) 40 , da shi... daca era...вся репликаap sa te insurat bi da asha nu te insori shi deasheia shi teai dus singur :D
ap sa te insurat bi da asha nu te insori shi deasheia shi teai dus singur :D
rander1...ap sa te insurat bi da asha nu te insori shi deasheia...вся репликаaha !!!:)))
aha !!!:)))
ursuion1...aha !!!:)))...вся репликаdata viitoare daca a sa te dushi dzi ca te insori cu mine shi a sa ma iei pe mine cu tine sa vad shi eu tsara :D
data viitoare daca a sa te dushi dzi ca te insori cu mine shi a sa ma iei pe mine cu tine sa vad shi eu tsara :D
rander1...data viitoare daca a sa te dushi dzi ca te insori cu...вся репликаhorosho ~~~!!!!!:D
horosho ~~~!!!!!:D
punetsi fotci mai repde :)
iaca tsie shi prima reprezentanta a clubului !!!
sa inteleg ca tre sami pun masinika mea rosie aici .. pe care no am da ? :))
alo ??
shinii la sviazi ?:D
foto
foto
amush vin fotci noi :)
cam putine foto aici :D
hello
moldova
kasper: wai johny .... plea eu nu pot sa fuck LOG OUT la forum shi pastaiana is ku useru tau =)))
shinka shi cenzura este ... pipetz
ooo gata amu ii mai zaibisi
acus pun niste fotci noi ,... sper sa va placa :)
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
uai da eshti blatnoi ca nishodata :D
fotka e de la kishinau, da nio placut tare :)
nean dat eu sama cau din Chisnau ca credca nu cu dinsa teai dus incolo :D
super mega kool pozeeee eeeeeeee
foto
foto
foto
foto
foto