683

Proiecte MD renew

UNDE IMI DISPAR POSTURILE IMI SPUNE CINEVA ??? Ce domenii de intereses exista la moment pentru spatiul MD ?1. Anunturi gen 999.md2. Licitatii - torg.md3. Magazine PcShop.md4. Job - joblist.md5. Dating - Yes.md /* Incerc sa inclin ca yes.md e dating dar fie */6. Chat7. Catalog firme - allmoldova.com8. Servicii de hosting - host.md9. Stiri - moldova.org10. Imobiliare - imobile.md11. Drive - drive.md12. SE - google.mdCeva pareri pro contra pentru domeniile de mai sus. Poate niste cifre ceva ?Ma intereseaza ce cred altii de care anume din domeniile de mai sus sunt de viitor ( NU ma refer la siteuri !!! ) Am uiat sa adaug si pe asta 13. Online shopping - emag.md sau acasashop.md /* de fapt proiectele au la baza unul si acelas principiu dar ca tinta a clientilor e putin diferit deci ar fi o deosebire intre ele daca o cauti bine */Deci inca o data recapitulez care si de ce proiecte sar apuca in acest moment ce ii sta in cap la fiecare. Eu de exemplu mas apuca de shopping - gen PcShop si dupa aia de Licitatii gen Torg.md dar peste vreun 1-2 ani cind va fi pregatita piata pentru asa ceva. uiat==uitat
0